Myslíte, že je test pozitivní?

deliba
7. lis 2020

Test jsem dělala z ranní moči 4 den po vynechání menstruace. Vidím tam slabého ducha, tak jsem zašla pro test Clearblue - ten jsem z ranní moči nedělala a vyšel negativně :(

mamikry
7. lis 2020

@deliba Ja tam vidim krasnou carku. To vypada nadejne. Drzim palce, at sili.

deliba
autor
7. lis 2020

@mamikry já právě také, ale trochu mě teď rozhodil ten test Clearblue, ktery vyšle negativně. Dělala jsem ho ale hned, co jsem vypila sklenici vody, aby se mi chtelo na zachod 😀

klchudik
7. lis 2020

Také vidím, udělejte za pár dní. Digitál je citlivost 25...s tím bych ještě počkala 😊

mamikry
7. lis 2020

@deliba Ja jsem tyhle digitalni nikdy nedelala, tak nevim, jakou maji citlivost, ale Mama test mi nikdy nelhal. 🙂 Zkuste zase za dva dny.

deliba
autor
7. lis 2020

Ještě posilam detailnejsi fotku

deliba
autor
7. lis 2020

@mamikry dobře, děkuji za povzbuzení! 🌼

deliba
autor
7. lis 2020

@klchudik takže myslite, že bych měla digitalni udelat déle než 4 dny po vynechani MS? Ja myslela, ze ty Clearblue jsou nejpřesnější..

klchudik
7. lis 2020

@deliba jsou, ale mají vysokou citlivost. Papirkove jsou většinou citlivost 10, tudíž detekuji dřív. Clearblue digitální je citlivost 25...

mzacikova
7. lis 2020

Clearblue je 25 a za mě úplně k ničemu.
Ideál klasické 10tky mamatest nebo z benu, ty doporučuju. Tohle už je viditelná čárka

deliba
autor
7. lis 2020

Děkuji moc za odpovedi! Snažíme se hodne dlouhou dobu a nikdy jsem na testu nevidela ani ducha, tak jsem opravdu překvapena

majka116
7. lis 2020

@deliba vidím, a nemusím fotku ani přibližovat takže si myslím ze to vypadá nadějné 👍 držím palce 🍀

kaczka95
7. lis 2020

Ahojte holky, myslíte že tam je ? Já teda druhou čárku vidím, je to z dnešního rána a ta jen s jednou je z pondělí. Děkuji za názor😊

tez83
7. lis 2020

@deliba já si nejsem jistá,jestli to není ryska...🤷

agneska7
7. lis 2020

@kaczka95 krásně jde vidět 👌

deliba
autor
7. lis 2020

@tez83 ryska to prave urcite neni. Myslim, ze je tam vazne duch

kaczka95
7. lis 2020

@agneska7 doufám že opravdu ano, moc děkuji za názor. 😊

kaczka95
7. lis 2020

@deliba taky tam vidím druhou čárku ❤️

rosa106
7. lis 2020

@deliba Já jsem dělala digitální clearblue v den očekávané menstruace, abych prave nemusela honit duchy. Bylo to 12 dni od styku a byl pozitivní 🤷🏼‍♀️ Za mě jsou tyto digitální spolehlivé, osvědčily se mi i při prvním těhotenství takhle ze začátku 🤷🏼‍♀️

deliba
autor
7. lis 2020

@rosa106 no ja prave take spolehala spise na Clearblue :( Tak pockam par dnu a udelam dalsi test

mamikry
7. lis 2020

@deliba Zalezi i na tom, kdy jste otehotnela. Mohla byt pozdeji ovulace. Nekomu se carka ukaze dele i na citlivejsim testu. U tretiho prcka se mi pozitivni test ukazal den po vynechani, ale silna carka byla az po tydnu od vynechani. Testujte za par dni a pak uvidite.

deliba
autor
7. lis 2020

@mamikry děkuji moc za názor🙂, udelam klasicke mama testy jeste za par dnu!

deliba
autor
7. lis 2020

@kaczka95 já u vašeho druhého testu vidím stejného ducha, jako mam ja 🙂 Tak snad budeme mit stesti obe!

nina004
7. lis 2020

@deliba Clear blue má určite vyššiu citlivosť a závisí aj od koncentrácie HCG v moči. Každá žena to má inak. Za mňa je to určite spoľahlivý test. Vyšiel mi pozit. už na 10DPO To som mala na mamateste len takúto čiarku a robila som ho poobede.

deliba
autor
8. lis 2020

Holky, bohuzel jsem si ale ten stejný test udelala i dnes rano. Den po tomto testu s duchem a nic :(. Asi uz nema cenu v něco věřit, ze?

kaczka95
8. lis 2020

@deliba to mě moc mrzí... 😢zkuste třeba za pár dní nebo zkusit zajít na gyndu. Ti budou přesnější . Taky se bojím si dělat další test zítra 😔

deliba
autor
8. lis 2020

@kaczka95 no :( ja si udelam test jeste za par dnu, ale neverim tomu. Tak drzim palce!

kaczka95
9. lis 2020

@deliba pak napište, jsem zvědavá a doufám,že se dočkáte 😊

deliba
autor
9. lis 2020

@kaczka95 dostavila se menstruace :(

kaczka95
10. lis 2020

@deliba to mi je líto. U mě pořád nic,tlaky v podbřišku, z prsou mi teče mlezivo když je zmáčknu. Ale test dneska negativni. Uvidíme no. V pátek jdu na gyndu a tam mi řeknou snad víc. Zda tam není zase cysta nebo něco.

deliba
autor
13. lis 2020

@kaczka95 ahoj, tak jak ti to dopadlo? 🙏

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru