Ahoj,
včera jsem si zkusila udělat test, protože jsem to ještě nedostala. Beru Duphaston a uz je to 11 dní a stále nic. Většinou to dostanu do max.5 dne. Minulí měsíc to přišlo cca 13 dní po dobrání,než jsem to dostala dělala jsem si test a nic. Ale teď na mě vykoukli hned po namočení testovala jsem prvním kolem 18 hod. Dnes jsem byla u dr. utz nic neviděla jen mi vzala krev. Podle menstruace bych mohla být 5tt. děkuji všem za názor
Ahoj... No testům bych věřila a urcite se neco děje v tobě. Jen aby krev vyšla a dsle utz.. Ale dle me to tam rozhodně je. Přeji aby vše bylo v pořádku a dopadlo to ❤
a kdy tomu chceš začít věřit? až ti bude řvát mimčo v náručí? to jsou dálnice jako hrom, tak můžeš začít slavit😀 gratuluju🙂
Taky myslím, že to vypadá jednoznačně. V pátém týdnu je na ultrazvuk ještě dost brzo, takže fakt nemusí nic moc vidět. Gratuluji 🙂.
Krásná dálnice 😵 Držim palce ať se zadrápne a drží až do Tvý náruče 😉
Mas krásnou dálnici gratuluji. Jinak já. Byla v 6tt na utz a videl to hrozné malinký to tomu děj Cas🙂 . jinak mě bral krev zítra mám volat a modlim se😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Myslím, že je to víc, než jasné. Gratuluji 😉 😉 😉