Můžu otěhotnět z mazlení?

abcd12345
4. lis 2022

Mám důležitý dotaz, který mě neskutečně stresuje a kvůli kterému nemůžu spát. Jde o to, že mám nehorázný strach z otěhotnění. S přítelem jsme se nazí mazlili a vzájemně osahávili v intimních partiích. Došlo k tomu, že pár kapiček se mi možná na prstě dostalo na pochvu, ale k ejakulaci ani vniknutí nedošlo. Menstruaci mám během zítra nebo za pár dní. Tak se chci zeptat, zda je tu nějaké riziko otěhotnění? Protože to opravdu nechci a jsem z toho dost psychicky špatná.

sanoela
4. lis 2022

@abcd12345 velmi nízká šance, pokud máš i za pár dní dostat menstruci. Téměř nulová. Pro příště třeba nějakou ochranu, když se tak desis otehotneni😉

ileni
4. lis 2022

@abcd12345 už jsi se na to ptala na womenzone a odpovědi jsi tam dostala...

ellyem
4. lis 2022

😀😀😀 achjo

mishka87
4. lis 2022

Říká ti něco sexuální výchova? Pokud se tak strašně bojíš otěhotnění, tak máš používat nějakou antikoncepci. A třeba ještě prezervativ. Bože 🙈

nat
4. lis 2022

@abcd12345 pak to v našem state vypadá jak to vypadá🤣🤣🤣Bože až dostanete rozum,pak mějte něco s chlapci jo??? 🤣🤣🤣

eviicka
4. lis 2022

@mishka87
@nat holky není fér se do ní navážet. Sama jsem ve svych "nácti" jednou byla nervózní prakticky z ničeho.
Sexuální výchova je často o tom, že stačí kapka, že nic není 100%... autorka nevypadá jak nezodpovědné tele a příště už to s klukem určitě nějak pojistí.

@abcd12345 nemusíš se bát, takhle neotěhotníš.

abcd12345
autor
4. lis 2022

@sanoela dnes je to přesně 28. den od poslední menstruace, takže ji brzo očekávám.

abcd12345
autor
4. lis 2022

@eviicka děkuji moc za podporu, fakt jsem z toho psychicky na dně, doslova v depresi. Dělala jsem si ovulační test pro jistotu, a jedna čárka, takže ovulaci nemám. Tak snad se nezpozdila nějak výrazně.

klokanka31
4. lis 2022

@abcd12345 Pokud máš hrozný strach z otěhotnění, zařiď si antikoncepci nebo neměj nic s klukama.

dasipe
4. lis 2022

@abcd12345 prosimtě a z čeho konkrétně ten tvůj strach pramení? Někdo ti něco navykládal? Protože jestli tohle nezačneš řešit, brzo se z toho zblázníš. Kdo ti řekl, že z tohohle můžeš otěhotnět?

pavca1982
4. lis 2022

@abcd12345 Nemůžeš

mia_von_prag
4. lis 2022

Šanca je nulová

abcd12345
autor
5. lis 2022

@desipe říká se, že stačí kapka, a když to nemohu stoprocentně vyloučit, tak jsem psychicky na dně.

skarma007
5. lis 2022

@abcd12345 z toho bys opravdu otěhotnět neměla.
S přítelem jsme praktikovali x krat přerušovaný styk a nikdy jsem neotehotnela (to ale neznamena, ze to je bezpečný sex, není!). Pokud nedošlo k průniku a k vyvrcholení, šance je opravdu nulová...

abcd12345
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
abcd12345
autor
7. lis 2022

@sanoela @eviicka @dasipe @pavca1982 @mia_von_prag @skarma007 Menstruaci jsem dostala, ale to taky nemusí nic znamenat ne? Jsou i případy, kdy těhule menstruovali.

bubbi
7. lis 2022

@abcd12345 to je pravda, ale pokud to mezi váma proběhlo tak jak popisuješ, tak buď opravdu v klidu, to už by se skoro rovnalo neposkvrněnému početí 😉 A do budoucna pořeš nějakou tu antikoncepci, ať jsi klidnější.

skarma007
7. lis 2022

@abcd12345 určitě tehotna nebudes, udelej si test, pokud bude negativní, tehotna nebudes. Můžeš jeste si nechat u doktora změřit HCG. Ale dle me fakt nebudeš. Jednou jsem byla taky tak v nervu, tak me doktorka udelala testy a tehotenstvi vyloučila

dasipe
8. lis 2022

@abcd12345 a jen taková technická otázka. Kolik je ti let?

natysnovec
8. lis 2022

Máš něco v hlavě? To snad není možné. Alespoň 5 kondomů až budeš mazlit

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru