Mám důležitý dotaz, který mě neskutečně stresuje a kvůli kterému nemůžu spát. Jde o to, že mám nehorázný strach z otěhotnění. S přítelem jsme se nazí mazlili a vzájemně osahávili v intimních partiích. Došlo k tomu, že pár kapiček se mi možná na prstě dostalo na pochvu, ale k ejakulaci ani vniknutí nedošlo. Menstruaci mám během zítra nebo za pár dní. Tak se chci zeptat, zda je tu nějaké riziko otěhotnění? Protože to opravdu nechci a jsem z toho dost psychicky špatná.
😀😀😀 achjo
Říká ti něco sexuální výchova? Pokud se tak strašně bojíš otěhotnění, tak máš používat nějakou antikoncepci. A třeba ještě prezervativ. Bože 🙈
@mishka87
@nat holky není fér se do ní navážet. Sama jsem ve svych "nácti" jednou byla nervózní prakticky z ničeho.
Sexuální výchova je často o tom, že stačí kapka, že nic není 100%... autorka nevypadá jak nezodpovědné tele a příště už to s klukem určitě nějak pojistí.
@abcd12345 nemusíš se bát, takhle neotěhotníš.
@abcd12345 Pokud máš hrozný strach z otěhotnění, zařiď si antikoncepci nebo neměj nic s klukama.
Šanca je nulová
Máš něco v hlavě? To snad není možné. Alespoň 5 kondomů až budeš mazlit
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@abcd12345 velmi nízká šance, pokud máš i za pár dní dostat menstruci. Téměř nulová. Pro příště třeba nějakou ochranu, když se tak desis otehotneni😉