Mužů otěhotnět s hormonální antikoncepcí?

whitefoxy
22. říj 2016

Zdravim, minuly patek jsem poprvé spala se svým přítelem s HA (předtím jsme vždy používali kondom) a po sexu mě pálela pochva a trošku mi tekla krev. Do včera jsem pořád trochu špinila kalhotky. Je to normální? Může to být tím, že jsem nebyla dostatečně vzrušená a tak se mi tam udělala nějaká oděrka? Těhotná doufám být nemůžu ne? ☹ HA mam brát teď do úterý a pak mám mít 7 dní pauzu.

vanea
22. říj 2016

@whitefoxy ahoj, možné je všechno, ale podle mně to co píšeš neznačí těhotenství=) to se projeví až za malinko delší dobu..krvácení po sexu může znamenat spíš to, že jsi buď nebyla dost vzrušená a prostě tě to odřelo, nebo byl příliš hluboko, např. silněji narazil do čípku, taky se mi to kdysi stalo. Antikoncepce navíc začíná účinkovat již po pár dnech, záleží jak dlouho jsi ji brala..já ji začínala brát první den MS, ihned po jejím skončení mi doktor říkal, že jsem již chráněná a prášky působí.

astyna
23. říj 2016

Takže ty si myslíš, že když z tebe po sexu tekla krev, tak že to je znak těhotenství? 😀 ne opravdu ne...jen tě prostě odřel. Ono to totiž trvá, než se tělo nastartuje na nové hormony z HA, takže můžeš být klidně ještě několik týdnů moc suchá.

carmilla
23. říj 2016

Spis bych to videla na reakci na nasazenou antikoncepci. Nechci strasit, ale ja pri brani take trpela na bolestivy sex a zpocatku se muze objevit i nejake spineni behem cyklu, nez se telo srovna...otehotnet s HA muzes, pokud ji jaksi zapominas brat, pripadne uzivas nejake leky, ktere by jeji ucinnost mohly ovlivnit - to se vzdycky doctes v pribalovem letaku....jinak je ta moznost prakticky nulova.

whitefoxy
autor
24. říj 2016

Dekuji moc za rady 🙂 no od stredy co bude ted budu mit 7 denni pauzu. A asi to bylo tim ze he byla sucha a odrela se tam :c kazdopadne dekuji za rady ^.^

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru