Ahoj holky,beru HA 4 měsice a chci se zeptat či můžu být těhotná? Včera se do mě přitel udělal ale ne cely prostě kapku,zbytek se udělal na sebe.. Myslite že bych mola být vtom?
@andreaandrejka
@elinavy Rozhodně může, i když ji bere pravidelně! HA nezaručuje 100% ochranu. Šance tam je, sice malinká, ale pořád je.
@g_m Pokud bere pravidelně, tak šance je, ale velice minimální. Máš pravdu. 🙂 Jinak dle dotazu mám dojem, že zakladatelka o braní HA nic moc neví a příbalák asi nečetla. 🙂
Nečetla to je fakt :D
Ale děkuju za odpovědi 🙂
@elinavy No jo, to tady dost frčí něco brát a nečíst příbalák 😀
Tady nekdo zase snedl vsechnu moudrost sveta! :D
Ahoj holky mám další problém..minulý měsíc mi skončila menstruace a po týdne po menstruaci sme měly s pritellem sex a všimla sem si že mám větší podbřiško ..viz foto..A příští týden mám dostat menstruaci ..prosím poraď te..těhotensky test sen si zatím neudělala..mám čekat na menstruaci nebo si ho udělat? Předem děkuju za odpovědi..jinak HA beru půl roku
Prosím odpovězte :(
@elinavy Panebože, jestli už máš takovéhle bříško, tak to možná těhotná budeš, ale ne měsíc, ale o trochu déle... 😕 Tak si ten test prostě udělej, ne??
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@elinavy Jestli bereš pravidelně tak nemůžeš 😀 Jinak teda předpokládám,že jí bereš taky proto, aby se do tebe partner udělat mohl 😀 P.S. Přečti si příbalový leták!