Ahoj zeny, mam na vas otazku a potrebovala bych poradit. Mela jsem nechraneny pohlavni styk dvakrat po sobe. Ani jednou se do me neudelal, avsak mam nyni trochu nervy, jelikoz si mezi koly nedosel na wc vycurat, ale na druhou stranu jsme mezitim byli ve sprse. Jeste ke vsemu mam mit v techto dnech ovulku. Myslite, ze je duvod se obavat? Nemela bych skocit pro pilulku po?? Jsem studentka Vs a opravdu jeste dite neplanuji. 😢 budu rada za kazdy nazor. Dekujuuu
No, rozhodně tam šance je a ne zrovna malá. Dojdi si pro pilulku po,co nejdřív. Účinnost klesá s každou hodinou. A pořádnou antikoncepci na priste;)
Co ma co sprcha a curani s touto prihodou spolecneho???😕
Jinak by to tedy chtelo asi trochu zodpovednejsi pristup,pokud deti neplanujes
takhle otěhotněla kamarádka.... přesně mezi koly.... "chrání" se přerušovanou souloží a před druhým kolem, se prý asi špatně umyl... no a teď čekají princeznu, takže šance je opravdu veliká.... pokud si dítě opravdu nemůžeš dovolit, šla bych si pro ten postinor nebo co je zrovna na trhu
Studentka VŠ? Proč? Jak? COŽE?!!!!!! 👏👏👏
Tak ony spermie na vzduchu ihned umírají, ale v té trubici by mohlo něco zůstat...možná.
ano,hlavne v te trubici maji sanci prezit,proto se doporučuje nejen umýt ale i vymočit
bože můj.... někdo si příjde pro radu v nesnázích a dočká se tady akorát urážek a výsměchu.... takhle se chováte i doma k manželovi a dětem? něco neví, tak se jim vysmějete a hned je začnete shazovat? pochybuji, že všichni všechno víte a jste tak dokonalé.... je mi z vás fakt smutno.. včera tu odešla zase jedna maminka, protože si dovolila zeptat se, jestli když ji vyšel pozitivní test, tak je opravdu na stopro těhotná... no to si dovolila prostě strašně moc na serveru pro budoucí matky a maminky..... 50% dokonalých matek leze do diskuze jen za účelem si rypnout... je vám doufám hned lépe, jak jste to dotyčné natřely... radši běžte umývat nádobí, protože lidi kolem vás toho neví o hodně více a to už by jste se musely asi urýpat k zblázení....
@markyhum já teda málokdy na něco takového reaguji, přispívám si myslím dost, ale vždy k tématu, bohužel už jsem fakt z toho akorát vytočená, co se tu zase množí za duchaplné odpovědi k danému tématu.... nechápu proč má někdo potřebu svoje vnitřní problémy takhle ventilovat a někoho urážet jen proto, že něco neví nebo si není jistý.... já třeba VŠ nemám a rozhodně si nemyslím, že proto musím být úplný blbec, to je prostě úplně mimo mísu... ono někdo ty zkušenosti mít nemusí, anebo to třeba ví, ale chce se jen ujistit, že to má opravdu řešit, popřípadě jak a potřebuje podporu a nakopnout.... ale to je asi zase nad jejich schopnosti pochopit něco takového....
@markyhum
@siiia holky musim s vami souhlasit, taky uz jsem kolikrat zasla, proc jsou nektery prispevatelky tak zly a jizlivy a to jsem tu asi 2 mesice. Je to smutny. Jejich ortodoxni moralka ja zarazejici, tohle vidam u mladych holek, ktery nemaj zivotni zkusenosti, takze nemaj poneti, jak tezky nektery situace jsou, ale byt se vsim takhle rychle hotova, to me vazne udivuje. Vrchol je urazet tazajici se, ze se vyjadruje jako kdyby nemela dokoncenou ZS, mne ten dotaz zase tak hloupej neprijde. Sama VS mimochodem mam a nikdy jsem neslysela ani o sprse, ani o moceni mezi sexem. Do toho jsem mela s mym nyni manzelem 5 let nechraneny sex a dite jsme nechteli, hned jdu vratit titul!!
Omlouvám se, nechtěla jsem nikoho urazit, neříkám, že je slečna nutně blbá, jen nechápu debilitu (bohužel vhodnější výraz nemám) některých dotazů. Jsou to otázky spíš do Bravíčka nebo podobného časáku pro náctileté. Ano, můžeš být těhotná, ano běž si pro Postinor pokud nechceš dítě, ne, příště neměj nechráněný sex notabene druhé "kolo" nechráněného sexu. To je ta správná odpověď? Jdu umývat nádobí🙋
@terorka
@hanulkaha holky naprosto s vámi souhlasím.... prostě mi je z toho smutno a ani nechci myslet, jak musí být takové mladé holce, která tu jde s normálním dotazem a nakonec se místo rady a odpovědí doví, že je vlastně úplný blbec a dobře ji tak... ano někomu to příjde jako blbost, malichernost, opakující se stopadesátá stejná otázka (plno těhle holek je tu ale poprvé a bohužel neví co a jak, já tu taky takhle začínala), ale pro tu danou osobu je to prostě problém a velký, ale to ony ve své převeliké chytrosti záhadně nevidí....každopádně končím přispíváním do této diskuze, aby se to tu nezvrtlo naopak v pranýřování oněch diskutujících... v jiných diskuzích naopak mlčet už nebudu a klidně budu za práskačku, ale budu takové příspěvky hlásit... nejsou žádným přínosem do diskuze, nejsou k tématu, zesměšńují a uřáží...tudiž splňují kritéria pro vymazání jejich příspěvku a upřímně si myslím, že pokud jedna osoba udělá takových přešplapů více, měl by se ji zablokovat profil.... nechápu jejich význam tady....
@siiia @markyhum @terorka
Nedávno tu byla diskuze, kde mladá slečna řešila problém, kdy měli přerušovaný styk a přítel jí nedopatřením ejakuloval na záda, sperma jí steklo "dolů" po zadečku a ona měla strach, jestli se mohlo dostat dovnitř a ona tak mohla otěhotnět... Prostě normální dotaz nezkušené holky a můžu říct, že některé dámy, které se projevily opět právě i tu (věřím, že dotyčné ví), se na chudáka slečnu dost nechutně sesypaly, ať se jako naučí anatomii atd... Bylo mi z toho smutno a tato diskuze nakonec skončila zamknutím od adminky MK, co dodat...
@bruckner no ale doba trošku pokročila, naše generace psala dopisy a čekala dlouhé týdny na odpovědi z bravíčka... dnes je díky bohu internet a tenhle server, takže tohle prostě je ono pomyslné bravíčko a kde jinde se ty holky mají ptát? na co je tenhel server a tyhle diskuze? pro tebe to je úplně stupidní dotaz, protože ty to víš, ale ona to neví, nebo si není jistá, proto se asi ptá ne? a tím, že ji tady místo rady, kterou víš, ale z nějakého důvodu ji ho nesdělíš, raději se ji budeš vysmívat? promiň, ale co tady tedy děláš na koníkovi, když nechceš někomu pomoci a zvláště mladé holce, která ještě nemá tolik zkušeností jako ty vysloužilá matka? ano to potom raději běž umývat to nádobí než takhle chytře někomu "radit"......
Pochybuju, ze jsi ji opravdu urazit nechtela, ale to je vedlejsi.
Tady jde spis o to, ze se slecna i tak trochu sveri. Samozrejme, ze my vsechny odpoved, co udelat, zname. Jde jen o to, ze kdyz se clovek octnw v takove situaci, tak ne kazdy je hned tak osvicen, ze okamzite vi, co udelat. Navic chtela treba vlidne slovo, trochu uklidnit, ale ja chapu, ze to asi zena vzdy si naprosto pevna v kramflecich, nemuze pochopit. Zaver je ale stejny, je-li pod neci uroven na takove dotazy odpovidat, nemusi odpovidat vubec, natoz urazkou. To je na tom to smutny.
Haha. Slecna v sexualni vychove mozna pracovala s ordinalnimi cisly nebo integrovala ale honem vy ultra chytre, inteligentni a zkusene kopnete si do ni :p Z nekterych bych zvracela.
@rickym Na pilulku po ať se vykašle, jistota to není ani omylem, já po ní mám téměř dvouletou dceru... :D Místo pilulek PO by se opravdu měla chránit spíš při styku, jednak je to jistější, druhak to nezanechává v těle takovou spoušť.
Těhotná být můžeš, teoreticky, ale ta šance je opravdu malá, řekla bych zanedbatelná. Jak jsem ale psala výše, raději se příště při styku nějakým způsobem chraňte, pokud máš potom stres, zda můžeš být těhotná.
@blecha94 mě v 16ti praskl kondom, byla jsem uprostřed cyklu, takže cca někde v období ovulace a jsem ráda, že ten postinor existoval.... každopádně za sebe, raději ať si ho veme než to nechat takhle náhodě, aby se tady za pár týdnů zase řešil potrat.... já otěhotněla i když jsem 12 let užívala antikoncepci.. nic není stoprocentní, ale pořád lepší něco než nic....
Ale je to sranda, jak si ten život tu cestičku někdy najde napříč tomu, co člověk všechno proti tomu nakonec udělá, co? 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@jantara No pilulka je jistota..