Můžu mít 5. den po sexu těhotenské příznaky?

malalulu
28. říj 2014

Ahojte,

2měsíce tomu jsem samovolně potratila 6.týdnu, takže jsme se mohli začít snažit ihned. Samozřejmě kvůli psychické zátěží jsem na "nějaké to plození" neměla, ani pomyšlení. Nakonec jsme tento měsíc měli nechráněný sex s tím, že to určitě nevýjde, protože při prvním těhotenství jsme se snažili hrozně dlouho a nic. Už znám těhotenské příznaky, vím, že mně u toho může bolet v podbříšku, vím kdy si dělat těhotenský test, a kdy je to zbytečný. Jen se chci zeptat, zdali některá z Vás neví jestli cca 5.den po sexu, můžu mít těhotenské příznaky nebo je to nesmysl🙂 Já se totiž s těhu přiznaky setkala nějak 3dny před menstruaci (cca 3týden těhu). 🙂 Teď mám do MS nějakých 10dnů🙂

pampalin
28. říj 2014

Ahoj!
No, 5 dní po styku je asi na těhu příznaky opravdu dost brzy, ne?

tarra27
28. říj 2014

@malalulu podle me to je psychika....tehu ted nemůžeš nijak cítit...vajíčko se nejspíš teprve hnízdí....možná ani to ne....někdy mu to trvá i dyl 🙂

cerveliska
29. říj 2014

Tak jak píšou holky, vajíčko se ještě jen usazuje v děloze, takže je ješte hodně brzy. Ale veřím že některé z nás to prostě cítí. Já jsem měla silného tušáka 8 DPO, a 9 DPO byl hodně slabulinkej duch na testu.

rousse
29. říj 2014

naprostý souhlas s tím, co psaly holky přede mnou a navíc jen dodám: mám za sebou zamlklé těhu a kyretáž (vloni prosinec) a teď druhé těhotenství (tentokrát úspěch) a když jsem to srovnávala ty začátky, tak to bylo každé úplně jiné. Při prvním pokusu mě už víc jak týden před termínem MS bolely prsa tak, že jsem do schodů nemohla běhat, jen se ploužit, další to samé ovlivnila mega únava....teď jsem prsa vůbec necítila, unavená jsem vůbec nebyla a díky tomu jsem vlastně i to, že už 3 dny jsem to měla dostat omlouvala stresem z práce a ani ve snu by mě nenapadlo, že jsem v tom🙂 jaké pak bylo mé překvapení🙂) nelam to přes koleno - psychika je mrcha, vím o tom své....🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru