Ahoj, s manželem se snažime o mimi a jako každý tady si ho moc přejem. Před 2 dny jsem to měla dostat, ale přišlo jen slabé špinění. Bolí mě prsa jen ze strany, když na ně máčknu. Tehu test negativní. Může se ukázat pozitivní až po delši době? Všem děkuji za reakci
Ahoj, tak jsem si dělala včera TT a slabí duch a dnes druhý a už je tam dobře viditelná druhá čárka. Ale ještě se nechci moc radovat, až mi to potvrdí Dr. 😉
Už jsi volala k dr? 😊
Na test je brzy. Já to měla přesně tak, jak popisuješ a zítra začínám 17. tt 🙂 držím palce 🙂
Dr. jsem ještě nevolala. U mého doktora se nemusíš objednávat a příští týden mám jít na preventivní prohlídku, tak to vemu při jednom. 🙂
@pavladv tak pak dej vedet, jak jsi dopadla 😊
Tak už jsem byla u Dr. Hcg mam moc nizké a na ultrazvuku nic nebylo vidět a furt špinim. Tak mi dal neco na zastavení krvácení a na udrženi těhu a zitra jdu zase na krev. Když to nestoupne tak to bude zamlknuté těhu. Tak uvidíme, když to nestoupne tak budem čekat na menstruaci a když nepřijde tak budu muset na kyretáž ☹
Tak HCG kleslo, ale sliznici mám hodně nízkou tak bych se prý měla vyčistit sama. ☹
Děkuji. pozitivní na tom je, že víme, že mám vše funguje 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ahoj, samozrejme je brzy, aby ti testík vyšel. Počkej a prilis se nesleduj, ikdyz to bude tezke. Pockej tyden a zkus si udelat test. Pokud bude testík pozitivní, zavolej dr a sestricka ti rekne kdy se objednat.