Dobrý den chci se zeptat tenhle měsíc sem začla nějak špinit už 15DC ale ms sem měla minuly měsíc o 10 dnů později je tu šance že při tom špinění sem mohla otěhotnět nevim jak to teď brát protože sem jen měla slabou krev na vložce a při utření jinak to mám vždy dva dny silný a pak slabší a teď to trvalo s pauzami asi 9 dnů přišlo mi to divný a taky bez bolestí nebolelo mě břicho ani prsa jako vždyť prostě to bylo jiný ale stalo se mi to poprvé takže nevim.. děkuji za odpovědi
@lenka_tom děkuji za odpověď
Dobrý den, s přítelem jsme měli již 2x přerušovaný nechráněny sex. Vytáhl ho a musel ještě dohonit. Je možné, že jsem těhotná? Den po styku jsem dostala menstruaci v normálu. Je možné být těhotná? Kdybych byla těhotná. Je tu možnost navštívit lékaře tak, aby to nevěděli rodiče? Není mi 15 let a doma toto rozhodně říci nemůžu pokud bych byla. Lze potrat i bez vědomí rodičů?
@inko45789 Ne. MSjsi dostala v termínu, navíc sex v neplodných dnech. Dřív než sex bych si přečetla něco o tom jak ženský tělo vůbec funguje 🤦🏻♀️
@lilian2111 četla jsem hodně. Jen jde o to, že druhý sex jsme měli včera a to je týden po MS. A sex byl přerušený s tím, že přítel musel dohonit. Jde otěhotnět? Popřípadne navštívit lékaře a podstoupit zákrok bez vědomí rodičů?
@inko45789 bez vědomí rodičů určitě ne. A jestli jsi nebo ne zjistíš až za dva týdny. Zajistí si nějakou ochranu, pokud je nutné už mít sex.
Ahoj holky chtěla bych se zeptat moje poslední ms byla 23.1.2020. trvala 6dnu
Od 1.2.2020. se snažíme o mimco a plodné dny mám od 3.2.2020.do 8.2.2020. je možné že bych otěhotněla? Dekuji
@valerienatalie7 možné to je ale nikdo ti to nezaruci
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@kristynapokorna to spíš vypadá na nedostatek progesteronu. Nechala bych si udělat hormonální profil.