Ahojky Holky take se snazime o miminko uz3mesice a nebo to uz je Vic pohlavni styk jsme Meli pred ovulaci aji po ovulaci ale delala jsem si testik a nic je asi brzo Na to mam pockat az mi prijde menzes mam ji dostat 27.9 Holky poradite mi jestli muzu Byt tehotna??
@lmartinkova85 me je porad nejak divne po Ranu a nejak ani Na sex Ted nemam chut ale co znamena ta slaba carecka vedle te carky delala jsem si to dneska rano a mam porad chute
Tak to uz je možný... hcg roste ob den, zkus za dva dny znova kdyz bude čárka sílit je to dobrý 😉 Gratuluji
To uz jako myslis ze uz jsem v tom?? A nejak jsem pribrala 2kila je to mozne. Aby jsem Na vaze pribitala a to jsem si zkousela ovulacni testik a ten to take pozna jestli jsem v tom??
Ale vis co je zajivame ze ma ovulacnim testiku je Sarka a slaba a Na obicejnym testiku Jen jedna jak to je mozne
To ted nechápu, delala sis tehotensky nebo ovulaci test? :D tehotensky test ti ukáže tehotenstvi, ovulacni kdy mas ovulaci...nikdy jsem si ho nedělala, jen tehotensky tak nemam zkušenosti..jinak pokud mas mít ms 27.9 tak je asi brzy na tehotensky test.. a dvě kila jsi určitě nepribrala z možného tehu... je to brzo, me taky lítá váha 2-3kg nahoru a dolu...
Normalni tehotensky jsem si delala testik tam byla Jen jedna carka. A delala jsem si aji ovulacni testik a tam byla carka a slaba carka tak to asi nebudu v tom co to asi nic neznamena ne
@kachnicka25k ovulační test ukazuje ovulaci, pozitivní je, pokud jsou obě čárky stejně silné, takže ti vyšel negativní ovulační test. Těhotenský test má smysl dělat cca 14 dní od ovulace, ideálně po termínu, kdy ti měla přijít menstruace. I kdybys těhotná byla, tak by ted maximálně mohlo probíhat hnízdění vajičkaa z toho chutě mít nebudeš, ani nebudeš přibírat. Budeš muset ještě ten týden vyčkat. Ted ti nikdo neřekne, jestli jsi těhotná. U zdravého páru, pokud se trefí se stykem do ovulace, je šance na otěhotnění cca 25 %.
Ovulacni testik se mi ukazal dneska carka a slaba carka tak to mam brat Ted jak znamena to neco
@jipe Ma mi teprve prijit27.9 teprve
@jipe 24.9ma mi prijit spletla jsem si datum
@jipe a 27.9mi to ma koncit a od ovulace 14dny to je 24.9 tak mam pockat az jestli mi prijde menzes
Ano určitě počkej do toho data kdy ti ma dojít Ms dřív to nema smysl
A kdyz mi neprijde tak po kolika dnech si muzu udelat testik
První test si udělej tak nejdřív v den očekávané MS, já pockala delala ho až treti den spozdeni...záleží na tobě jak bude negativní a MS nedostaneš o testu j se znova tak za dva tři dny...nic neuspechas vše bude jak ma byt hlavně nestresuj, vím je to težké kdyz to Mimi chceš ale příroda sama ví kdy je ten správný čas otěhotnět..někdo otěhotní hned první mesic někdo po roce... já se snažila od loňského prosince od te doby mam kazdy mesic tehu příznaky, hlava si to vsugeruje asi 😂 Těhotná jsem byla až po 7mesicich snažení, bohužel jsem ale potratila v 7tt takze mužů snažit znova😑
Ok ale je mi stale nejak divne nemam chute ani Na sex Jen mam takovou rovnou chut Na slane a sladke jidlo. A ty se take snazis jak dlouho
Opravdu je to tím ze si to tak přeješ... taky mi to děla porad si připadám jako ze bych byla tehu...jsou to nervicky. Od prosince 2016
Aha tak to mi asi pul roku no ale Ted je mi fat divne Tahle me jeste nikdy nebylo jak Ted a beres nejaky vitaminy
Ne jen Piju kontryhel ale jen kvůli toho ze jsem potratila, nebudu do sebe rvát nějaké hnusy...nevěřím tomu a ničemu ti to nepomůže co je dobre tak kdyz uz zjistíš ze jsi tehu brat kyselinu listovou ta jediná je fakt dobra.. začnu brat až najdu // bůhví jak dlouho to zase potrva
Aha ja Jsem se koukala co znamena Na ovulacnim testiku carka a slaba carka a nikdo to neni napsane tohle me nejak beta hlave 😢😢😢 jestli Jo nebo ne ale ovulaci jelsem mela10.9
@kachnicka25k slabá druhá čárka na ovulačním testu je negativní ovulační test, čárky musí být stejně silné, aby to značilo ovulaci. Těhotenský test si udělej nejdříve v pondělí
Ok ovulaci jsem mela10.9to jsem si Mela udelat drive ze Jo a menzes CEkam v nedeli tak kdyz mi neprijde tak si ho mam udelat pondeli a Pak uz se bude vedet jak Na tom jsem??a neni to brzo si ho delat pondeli?
@kachnicka25k Zenska, zacni trochu premyslet. Holky ti tu nekolikrat napsaly, co znamena carka na ovulacnim testu a kdy mas testovat.
Takze jeste jednou. Slaba carka na ovulacnim testu neznamena vubec nic, takovou carkou mam na ovu testu cely mesic, krome ovulace, kdy na par dni zesiluje. I kdybys byla tehotna a MS mas dostat az v nedeli, na tehu testu pravdepodobne jeste vubec nic neuvidis. Tehotensky test si udelej nejdriv v nedeli, ale jeste lepsi je pockat na spozdeni a testovat az pak.
Zbytecne se stresujes a vysilujes. Chapu, ze je to tezke na to nemyslet, taky se uz dlouho snazim otehotnet, ale ted ti opravdu nemuze nikdo rict, jestli jsi nebo nejsi tehotna. Pokud mas nejake priznaky, tak sis je nejspis privodila sama hlavou. Ja mam tehotenske priznaky kazdy mesic, jen to mimco nejak ne a ne prijit.
@kachnicka25k v pondělí užby mohlo být něco vidět, ale jisté to není, pokud chceš jistotu, vydrž ještě pak pár dní...to už záleží na tvé zvědavosti 🙂
Wtf? 😅
Prestan se pozorovat a plytvat testama. Ted nic neuvidis. Testuj az 24., jeste lepe tak 30.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Počkej až budeš mít termín MS první příznak tehu je vynechání, testni se, kdyz bude negativní a MS nikde zkus to za par dni...u druhého jsem měla pozitivní test až týden po vynechání.. pak přicházeli další tehu příznaky...nevolnost Atd.. držím palečky