Dobrý den,
O vánocích jsem měla nechráněný styk. Po té jsem normálně menstruovala, a oba cykly byly v pořádku až do 18.2. Kdy měla přijít menstruace, která nepřišla. Dělala jsem si několik těhotenských testů všechny negativní. Příznaky nemám a ani o miminko se nesnažím byla to jen hloupost z mé strany. Můžu být těhotná ? Procházím velkým stresem, mohla se MS nedostavit kvůli stresu ? Děkuji za odpověd
Řekla bych, že je to stresem. Pokud jsi od styku měla 2x normální periodu a testy jsou negativní, trofnu si říct, že těhotná na 100 % nejsi.
MS se určitě může zpozdit nebo nedostavit stresem. Ale asi bych radši zašla k lékaři, ten bude vědět na 100%, co se děje. Nemusí jít o těhotenství, myslím, že je to dokonce dost nepravděpodobné. Ale zpoždění může mít x jiných příčin. Lékař poradí nejlíp.
Určitě se mohla MS nedostavit kvůli stresu. Já ji jednou nedostala dva měsíce a měla jsem pozitivní tt a přitom tam mimčo nebylo...procházela jsem velkou psychickou zátěží, mi řekl pakn doktor a taky že měl pravdu..rozváděla jsem se. Tak jen víc klidu přeju! 🙂
Dekuji za odpoved. A co nastane ted ? Mam cekat na pristi mesic nebo by se mela MS dostavit kazdym dnem ?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
myslim si ze tehotna urcite ne.ale jsou pripady co menstruuji a jsou tehotné.spis si myslim ze to bude mit jinou pricinu ze si menstruaci nedostala.