Ahojky. Chci se zeptat, zda mohu být těhotná přes hormonální Antikoncepci. Beru ji pravidelně. Včera jsem spala u přítele a měli jsme nechráněný pohlavní styk. Neudělal se do mě. Myslíte že bych mohla být těhotná? PS byl to 11 den z 21 dní cyklu v kalendáři mi to plodnost nehlásí ale stejně se chci pro jistotu zeptat. Předem děkuji
@cherie24 děkuji. Já vím že je to nemožné, ale jsem v tomto oboru celkem nová. Vždy jsme měli sex s kondomem včera poprvé bez. A neudělal se do mě.
Fakt moc děkuji. Ještě by jsme na to nebyli asi ani jeden připravený. Jemu je 17 a mě 16. Oba studujeme střední školu. Moc děkuji za odpověď
Možné je všechno, pravděpodobnost je malá...
@anonym8 Pokud bereš HA pravidelně, je velmi spolehlivá. Selhat může kromě nepravidelného užívání při antibioticích, nebo pokud v nejbližších hodinách po pilulce zvracíš nebo máš průjem. Při braní HA žádné plodné dny nemáš, není ovulace. Ani menstruace není opravdová, je to jen krvácení z poklesu hormonů při pauze. Šance na otěhotnění je asi stejná, jako že tě cestou k příteli přejede auto.
@petulkadodo , užívam antikoncepciu leverette ale minulý blister somužívala aj ATB rovamycine. Chránila som sa aj inak. Následne som mala počas pauzy len slabé jednodňové špinenie (tehotná nie som). Od stredy užívam nový blister a včera a dnes som mala nechránený styk. Som plne chránená? Ci môžem otehotnenie?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@anonym8 ne