Ahoj s přítelem jsme měli styk 19.2. a ovu proběhla 24.2. ale vaječníky mě už boleli 23.2. myslíte že je možné že bych mohla otěhotnět ? Dekuji
Myslíte že bych vážně mohla otěhotnět?
@gabi090 ano je to určitě možné. Pravděpodobnost tak 20-30%
Ano, mohla.
Děkuji za odpovědi 😉
Ahoj, jsem 7 měsíců po vysazeni HA Dienile nizkohormonální. Necelých 5 měsíců se snažíme s manželem o miminko. Začala jsem si měřit bazální teplotu, když přišla ovulace 36,8, proběhl sex, a dnes je to 12tý den co měřila teploty 36,8/36,9 a dnes dokonce 37,2. Dva dny je mi nevolnost, na zvracení, točí se mi hlava, klepou se mi ruce a mám měká kolena. Dnes se ale dostavilo krvácení. Myslíte že je to těhotenství? Dekuju všem moc za rady!!
Ahoj vím že to je hloupost ale stejně se zeptám 😀 cca od včera mě začaly pobolivat prsa jsou citlivější a často chodím na malou je tam možnost že jsem opravdu těhotná? Děkuji za případné odpovědi😉
ahojky jsem tu nová a potřebovala bych poradit měsíčky sem měla naposled 3.1.2017 a minulej měsíc vubec a dnes trochu špiním ale mám strie po břiše a předtím sem měla tělo kde žádná strie nebyla tak nevím co dál dělat poradíte mi prosím
111ivet
ahojky jsem tu nová a potřebovala bych poradit měsíčky sem měla naposled 3.1.2017 a minulej měsíc vubec a dnes trochu špiním ale mám strie po břiše a předtím sem měla tělo kde žádná strie nebyla tak nevím co dál dělat poradíte mi prosím
@gabi090 Jak to mame vedet? Budes holt muset pockat na menstruaci..a pokud neprijde,tak si udělej test. Taky to muzou byt priznaky přicházející menstruace. Takže ANO,je možné, že jsi tehotna,ale nikdo tu není vědma. 🙄
@111ivet proc sis neudělala už dávno test? My to přece nemůžeme vědět.. a strie fakt nejsou příznak tehotenstvi v 2.měsíci. .
omlouvám se ale jen se ptám když sem si dělala test koncem měsíce byl nega. a minulej měsíc nepřišli vubec měsíčky a dnes 2.3. a začala sem špinit jen bych chtěla znát váš názor předem děkuji 😔
@111ivet nemusíš se přece omlouvat.. pokud měsíčky nepřišly a TT je opakovaně negativní, těhotenství spíš pravděpodobný není /i když vyloučený samozřejmě taky ne/, zajdi na gyndu, ať zjistí, co se děje.. je ale taky možný, že tím špiněním ti začíná menstruace..
@111ivet co myslíš tím "zasílela"?
Jestli jsi přibrala, je to z toho.. ale taky to může být hormonální, to ti těžko takhle poradím..
ke konci ledna sem začala sílit a začaly strie
@diriglovabara muze i nemusi. Pockejte par dni po vynechane MS a udelejte si tesr, to je krok cislo 1.
děkuji
dobrý večer maminky mužete mi poradit prosím minulej měsíc sem nedostala měsíčky a tenhle měsíc sem je dostala 2.3 a skončili 4.3 měla sem celej měsíc bříško a strie na levém stehně a bříšku a strie stale bříško kulaté muže mi poradit a kdy si mám udělat test předem děkuji
@111ivet spise bych zasla na gyndu, mesic nez mesicku, pak slabe a kratke krvaceni. Test si klidne udelejte, ale utz bude jistejsi. At vam vezmou i krev. Muze to byt cokoliv-tehu, cysta, nechci strasit ale klidne zanet a pod. Tak se objednejte k lekari.
@111ivet uplne stejna odpověď jako minulý týden. Nikdo lépe nemůže poradit,než lékař na gynekologii..presne jak rika absintka..
dobrý den tak sem dnes byla u ginekologa prej čtrnác dní je to brzo poznat mám zvětšenou dělohu a když mě vyšetřoval cítila sem pocit jak když mám balonek ve vnitř na kraji dál se nedostal a test sem si dnes dělala a je negativní poradíte mi co dál ale prej to nemuže vyloučit mám si za pár dní udělat zase test tak nevím teda co dál
když sem mu řekla dnes už mám jedno tehotenství za sebou tak mi řek že čtrnác dní je brzo něco pozat prosím poradíte mi co dál strie má už i na bříšku
Jsem tu nová a chtěla bych se zeptat, ms byla 23._27.2...sex jsme měli obden...od ledna neberu antikoncepci..nyni mam 2 den zpoždění..často chodim na malou a mam i citl.bradavky..je nějaká šance?
Jsem tu nová a chtěla bych se zeptat, ms byla 23._27.2...sex jsme měli obden...od ledna neberu antikoncepci..nyni mam 2 den zpoždění..často chodim na malou a mam i citl.bradavky..je nějaká šance? Tt zatim negativni
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Určitě 🙂