Můžu být těhotná nebo je to něco jiného?

isabelka1206
29. črc 2019

Zdravím, chtěla bych se zeptat na vaše první příznaky těhotenství. Mám už 3,5 létě dítě a příznaky byli jiné než jaké mam teď, ale vím že každé těhotenství je jiné. S přítelem se o miminko nesnažíme, pohlavní styk jsme meli asi před 4-5 tydnama. Menstruaci jsem měla ale jen špinění 2 dny a taky mě bolel podbřišek a pánev. Dost se mi asi 14 dní točila hlava až mi bylo na modlení věčně mi je na zvracení a mam dost nafoukle bricho (jako 4 mesic) testy jsem si delala ale jsou negativní a z prvního těhotenství vím že se to stát může, taky jsem měla pozitivní až asi 6 týden. Doktorka na gynekologii má dovolenou tak se chci zeptat vás na vaše příznaky jaké ste meli.

sudylichozrout
29. črc 2019

@isabelka1206 test jsi v predchozim tehotenstvi mela pozitivni az v sestem tydnu proto, ze se ti opozdila ovulace oproti standardnimu cyklu. Jinak to mozne neni, test zachyti hcg uz 10 dnu po oplodneni. Pokud mas ted testy negativni a styk byl jen jeden pred mesicem, muzes si byt jista, ze tehotna nejsi. Jinak bys uz davno mela na testu dalnici. Spineni misto menstruace ukazuje na nejaky hormonalni problem. Zajdi k lekari.

veronikastrmiskova
29. črc 2019

Já se připojím prosím k diskuzi, 17.7. jsme měli s přítelem nechráněný pohlavní styk, ovulaci podle kalendáře jsem měla 21.7. test jsem si dělala pár dní před MS a byl tam slabý duch to bylo 24.7. a další testy tři ob den už byli negativní, v neděli mám mít MS, myslíte, že by z toho mohlo být mimi nebo ne? Moje blbost, že jsem testovala dříve ale měla jsem divný pocit tak jsem to zkusila 🙂

vitezove
29. črc 2019

@veronikastrmiskova To bude biochemické těhotenství. Takže nic.

veronikastrmiskova
29. črc 2019

@vitezove díky za odpověď, tak snad příště 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru