Můžu být těhotná, když špiním?

burizonek
6. lis 2015

Ahojky chtěla bych se zeptat.. mám kamaradku ktera se nemuze dostat k pc natož k internetu. a mam se za ni zeptat zda si myslite ze muze byt tehotna.nechavaji tomu volny prubeh s pritelem ale ona nic jakoze nepocituje ale mela uz na konci rijna dostat ms ale ta se pry nedostavila a zacala az ted kterejsi den kolem utery asi špinit. že nekrvaci ale špiní.test si pry zatim nechce zbytecne kupovat aby to nezakřikla.tak jestli si myslite ze by mohla byt tehotna.dekuji za odpovedi pro ni 🙂

martanka007
6. lis 2015

Já bych si na jejím místě určitě test udělala. Ten vše ukáže a není to až taková velká částka. Může se jednat o spoustu možností, například o zpoždění menstruace, potrat a nebo pokud jen trošku špiní, miminko se může uhnizďovat v děložní sliznici. Moc jí přeji, ať jí to vyjde tak, jak si přeje 🙂

burizonek
autor
6. lis 2015

děkuju, vyřídím jí to 🙂

baskervile
7. lis 2015

Ahoj,přidám se 🙂 Po 9ti denním zpoždění MS jsem začala včera nejdřív špinit a dnes lehké krvácení (sotva na jednu vložku).Včera ráno TT negativní.Je ještě nějaká naděje,že jsem přesto těhu?Děkuji všem

vercy88
8. lis 2015

Ahoj, potřebovala bych poradit. Druhý cyklus jsem brala Duphaston. Při prvním dorazila MS po čtyřech dnech od vysazení, druhý cyklus jsem po šesti dnech po vysazení lehce zaspinila skoro neznatelne pak nic , dnes 41DC zase trochu spineni ale MS nikde, TZ negativní dnes ráno... opravdu nevím, nemáte s tím někdo nějakou zkušenost? Diky

martanka007
8. lis 2015

@baskervile Naštěstí vlastní zkušenost nemám. Ale četla jsem, že při potratu většinou teče krve více než na jednu vložku. Záleží, kdy máš ovulaci, ale já měla těhotenský test pozitivní hned následující den po vynechání menstruace, do té doby jsem se netestovala. Tak uvidíš, kdyžtak bych pro všechny případy zašla k MUDr., pokud menstruaci nedostaneš a test bude negativní. Poslal by Tě možná na krev, tam jde těhotenství také poznat. Každopádně pokud bys o mimi přišla takhle brzy a nepočítala s ním, je to ta lepší varianta. Bohužel jsem teď v kontaktu s ženami, které o miminko přišly v 7. či 8. týdnu a nebo ho musely porodit kolem 20. týdne. Tak pokud bylo cokoliv v nepořádku, lepší o mimi přijít takhle brzy, pravděpodobnost, že to další bude v pořádku, je velmi vysoká. Ale hlavní slovo má určitě MUDr.

baskervile
8. lis 2015

@martanka007 Tak spontánní potrat v 6.tt mám bohužel za sebou taky.Za celý den by snad stačila jen slipová vložka,spíš na papíře,než na vložce.Teď večer už ani tak.Tak nevím 😒

martanka007
8. lis 2015

@baskervile Vážně? Tak to mě mrzí, každá žena je jiná ☹. Věřím, že teď už to dopadne dobře, ale určitě bych zašla k MUDr., ať víš, co a jak. Snad budeš už jen příjemně překvapená 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru