Ahojky holky, jsem tu nová, ale ráda bych se s Vámi poradila.
Poslední měsíčky jsem měla od 8.7-12.7. S přítelem sice přímo neplánujeme, ale řekl mi, že to necháme náhodě, ale miminko by chtěl. Plodné dny jsem měla od 23.-26.7 a to jsme měli pohlavní styk 🙂
Dělala jsem si několik testů, ale vyšly mi negativně. Tento měsíc mi měly měsíčky dorazit 9.8.
Občas mě pobolívá v podbříšku a někdy i prsa. Myslíte si, že bych mohla být těhotná, ikdyž testy ukazují něco jiného? Jsem z toho zoufalá, protože bych si miminko přála.
Testy jsem si dělala dneska, předevčírem a v sobotu. Snažíme se
@nutricnihodnota řekla bych, že miminko chtějí, ale nesnaží se = nehlídají plodné dny měřením teploty, testama apod (respektive přítel by se toho zatím zdržel) ..prostě tomu nechají volný průběh, nebudou se chránit a když se zadaří, budou mít radost ;)
@sariko těhotná bys určitě být mohla 🙂, míváš pravidelný cyklus nebo je tohle u tebe běžné?
Někdo nepotřebuje mít statistiku plodnosti, appku v mobilu a ještě magnetky na lednici 🙄 My jsme chtěli dítě, nechránili se a za 2 měsíce se zadařilo.
Pokud nemáte ochranu, těhotná být můžeš, ale taky nemusíš. Na plodné dny bych se nespoléhala, já jsem otěhotněla týden před menzesem - ve spolehlivě neplodných dnech z jediného sexu v měsíci 😕
Takže držím pěsti!
@anarvin Já neberu antikoncepci cca 5 let, protože mi nedělala dobře, tak jsme si dávala pozor cca 3 roky a teď 2 roky jedeme normálně. Mám +- 28-32 dní většinou 32 den to mám hned. Ale teď ani ťuk. Začátkem měsíce jsem jen jeden den decentně špinila a to bylo vše.
Jinak miminko chceme a plánujeme, ale většinou, když něco plánujeme, tak nám to nevyjde, tak přítel řekl, že tomu necháme volný průběh, pač nechce být zklamaný, že nám to nevychází :(
Já si myslím, že je dobře, že to nehrotíte. Baví mě ty ženský, co si nakoupí ovulační testy, hlídají si hlen, vstávají s úsvitem pro měření bazální teploty a chlapa nutí k sexu ve vytyčenou dobu a pak se diví, že to nevychází 🙄 Pokud jsi zdravá a nic nebrání fyziologicky k početí, tak bych to nechala být...Kamarádka měla vše nalajnováno dokonale a nyní se diví, že se jim už 7 let nedaří počít.
@astyna kdo to nazažil, nepochopí. Ono, pokud se člověk začne snažit a je hned v tom, nemůže pochopit někoho, kdo to zkouší a zkouší a furt nic. Ty ovu testy a měření BT apod., to není hned, ale většinou se k tomu ženská dopracuje po pár měsících nezdaru. Pokud se k tomu přidá i problém třeba s vyvrchlením u muže (jako, že né vždy to dotáhne do zdárného konce), je na problém zaděláno... A k smíchu to není...
Ahoj měla bych dotaz. Jedno dítko už mám a čekala jsem další ale bohužel potratila jsem. Tak tedy už poznám kdybych mohla být těhotná. Ale teď mám problém. S přítelem minulý měsíc jsme měli styk při a dva dny po MS. Pak mi nastali těhotenské příznaky. Nevolnost a bolest prsou. Teď přišla s týdením spožděním MS no spíš je to špinění ale stále mě bolej prsa. Už asi 3 týdny. Nemáte některá s tím zkušenosti?
Tak já jsem neotěhotněla hned, ale nebavil mě nařízený sex - mám plodné dny, tak pojď 🙄 navíc s manželovými služebními cestami to bylo nereálné a já nemám v tomhle ani pevnou vůli. Já jsem věděla, že jsem zdravá, přítel měl za sebou spermiogram, takže jsem tušili, že by neměl být problém...A nebyl 😎
tak jsem si dnes udělala další test a mám tam ducha, tak nevím 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Ty testy sis dělala kdy? Co se takhle rozhodnout, jestli se snažíte, nebo nesnažíte? Protože z toho tvého popisu situace, by bylo i prase tumpachový.