Můžu být těhotná, když jsem den a půl krvácela?

pavlisak
7. led 2015

Ahoj holky... Prosím Vás o radu, názor.. Mohla bych být těhu i když jsem 2.1. den a půl krvácela?? 5.1. Jsem měla mít MS ale nic až včera jsem začala trochu špinit.. tt jsem si dělala mamatest a vyšel mi negativní.. Hrozně mě pálí prsa.. Mohlo by to být těhu, nebo jen zase nějaká nerovnováha?? Děkuji za Váš názor, radu..

nonacek
7. led 2015

@pavlisak podle mne nejsi tehu,to už by test měl něco ukázat ! Spíše máš nějakou poruchu...

leniczka23
7. led 2015

@pavlisak Můžeš a nemusíš..tohle ti nikdo nepoví,ale spíš si myslim,že né když ti i po měsíci vyšel test negativní..

pavlisak
autor
7. led 2015

Aha.. Tak Vám děkuji za odpovědi..

bjoucik.15
7. led 2015

@pavlisak otázka je, kdy jsi to měla naposledy?? a zkus si test i teď když si nejsi jistá.... mě ukazoval test negativní, pak jsem krvácela půl dne, další půl dne špinila a po tomhle se mi ukázal duch a pozitivní, ale na UTZ není nic vidět, takže bohužel nevím na čem jsem.... ale můžeš být... udělej si test

pavlisak
autor
7. led 2015

@bjoucik.15 Poslední MS byla 5.12. A myslíš si že mamatest je dobrý nebo mám zkusit jiný?

pavlisak
autor
7. led 2015

@bjoucik.15 A cyklus mám 31 dní..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru