Můžu být těhotná i přes menstruaci?

valca123456
29. dub 2015

Příznaky jsem měla např.na dotyk bolavá prsa,bolelo mě v podbříšku a když dělám namáhavou práci tak mi břicho ztvrdne co to může být? 🙄

nikola94
29. dub 2015

Ahojte, chtěla bych se zeptat, v pondělí jsem byla u doktora, který mi bral krev a HCG bylo 47. Poté mi doktor volal, že je pravděpodobné, že jsem těhotná a mám se za ním zastavit 7.5. na ultrazvuk. Jenže dnes jsem dostala menstruaci a jsem z toho celkem špatná. Je možné, že bych mohla být těhotná i tak? Poslední menstruaci jsem měla 3.4. Děkuji všem za odpověď.

junkka
29. dub 2015

Zkus si hned zítra ráno udělat test, melo by to byt jasnější. Ale možný je všechno, znám holky co měly i další dvě menstruace a byly těhotné 😉

heluskal
30. dub 2015

mám něco podobného jako @nikola94 Poslední mesntruace byla 1.4. (délka cyklu 28dní), od 25DC sílící druhá čárka na testu, 27 a 29DC jasně pozitivní test, dnes 30DC a začala jsme slabě krvácet, mohla by být ještě naděje, že těhu jsem? příští týden jdu k doktorovi.

zo_ja
1. kvě 2015

Může. Někdo menstruje i dýl.

Nárůst hormonu může být i před příchodem MS, ale ta taky může přijít, že se mimi neudrželo. Dřív - bez krve a UTZ a testů by se to nevědělo... ale třeba jen tělo ještě nezaregovalo. Hodně štěstí!

ingridka91
2. kvě 2015

AAhoj já ve všech 3 těhotenství mela menstruaci ještě další 3 měsíce!!!
V 1 a 2 těhotenství jsem to zjistila v 7. týdnu,ranní nevolnost a nemohla jsem cítit nic smazenyho a cigaretovy kouř (příteli jsem nadávala že smrdí jak vajgl 😀 ) A u 1 těhotenství mě testy vycházely negativně!!
U posledního těhotenství jsem to zjistila až skoro v 16TT při běžné kontrole a dá se říci,že až do konce9 měs jsem nevěděla že jsem těhotná 🙂 až na to bříško 😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru