Můžu být těhotná? Co myslíte?

dendasubaristka
28. srp 2019

Zdravím holky. Byla jsem na preventivní na gynde minuli ctvrtek.Řekla mi že mám hezky vysokou sliznici. Včera jsem to měla dostat. Taky že jsem ráno začala krvácet,ale odpoledne už skoro vůbec jen špinění. V noci jsem měla takovou černou krev jak při špinění a teď už skoro nic. Test byl včera negativní,ale dělala jsem ho až odpoledne když jsem viděla že nemám skoro menstruaci. Před ms asi 14 dní mě boleli bradavky a týden před ní celkem často podbřišek, včera ale mě bradavky přestali bolet,jen mě trochu bolí prsa,a podbřišek už necítím. S tím že ze mě nešli ani žádné kousky které mají při menstruaci normálně jít. No a čípek ten mám tak nahoře jak asi nikdy přitom vím že má při menstruaci jít dolů. Co myslíte? Díky

leniczka23
28. srp 2019

@dendasubaristka Podle me nejsi..pikud bys byla test by uz ukazal i z odpoledni a podle cipku vubec nelze tehotenstvi urcit.. muzes pickat heste dva tri dny a zkusit dalsi test, ale pokud je ovulace normalne test by to uz ukazal.

dendasubaristka
autor
28. srp 2019

@leniczka23 právě že já to s tou ovulací mám tak všelijak že ji nemám úplně pravidelnou. A vím že někdy to trvá ten test než ukáže.

dendasubaristka
autor
28. srp 2019

@leniczka23 a ten čípek jsem brala že při menstruaci by byl už dole a měkký.

leniczka23
28. srp 2019

@dendasubaristka tak v tom pripade nezbyva nez cekat a za par dni test zopakovat..drzim palce

dendasubaristka
autor
28. srp 2019

@leniczka23 díky 🙂

dendasubaristka
autor
28. srp 2019

@leniczka23 díky 🙂

dendasubaristka
autor
28. srp 2019

Ještě někdo nějaký názor ? Nebo to měl třeba podobné?

katka_nedo
28. srp 2019

@dendasubaristka Ty priznaky bych vubec nebrala a proste pockala.Je to tezky,ale vydrz.

radullah
28. srp 2019

A jak máš běžně menstruaci? Já třeba mívám slabší a ani ty kousky sliznice jsem nikdy nějak extra neměla, běžně jí mám ty 3 dny včetně závěrečného špinění a takhle slabou jí mám posledních pár let...vlastně až od tý doby, co jsem si řekla, že bychom mohli mít rodinu

dendasubaristka
autor
28. srp 2019

@radullah mívám právě celou dobu co se snažíme první den tak silnou že musím v noci na záchod lítat a pak pomalu slábne. Až spinim. A kousky mám vždycky. Proto jsem s toho překvapená a čekám co bude. Celý den vůbec nic. Ani kapka krve.

radullah
28. srp 2019

@dendasubaristka Chmm, zvláštní. Normálně bych řekla, že to bude třeba nějaký hormonální výkyv a budeš mít měsíc jen s takovou slaboučkou ms...už se mi taky stalo, že prostě nějaký měsíc vynechal, třeba stresem. Ale mate mě tam ta tvoje kontrola na gyndě a vysoká sliznice.. To bude asi ještě napínavý...třeba to byla nidace 🙂 A nebo se to teprve ještě rozjede

dendasubaristka
autor
28. srp 2019

@radullah no mě ta nidace taky právě napadla,ale netuším jestli se při ní krvácí nebo jak to vlastně probíhá,nikde jsem nic pořádně nenašla a pokud se rozjede ,tak to bude poprvé tak posahane. Mám to vždycky na den přesně max o jeden den později,ale vždycky stejný průběh. Nikdy že bych chvíli krvácela a pak jen spinila. Takže čekám. A zítra ráno budu dělat test ikdyz u nich člověk taky nikdy neví.

kittyy17
28. srp 2019

@dendasubaristka já jsem v den menstruace silně spinila, večer to sláblo, další den už nic, a mám z toho skoro tříletého chuligána 😎 celou dobu těhotenství byl o týden menší, test byl slabě pozitivní už ten další den...

dendasubaristka
autor
28. srp 2019

@kittyy17 paaani no jsem sama zvědavá 🙂 díky

julinecka24
4. zář 2019

Ahoj holky chci se zeptat sledovala z vás někdy děložní cipek já už ho mám tři dny nahoře že si skoro ani na něj nedosáhnu a to menses mám dostat v neděli tak přemýšlím jestli mám udělat testik včera mi bylo špatně byla jsem unavená nic víc tak nevim

dendasubaristka
autor
4. zář 2019

@julinecka24 ahoj já ho celkem sledují. Pokaždé ho mam před ms tvrdý takový do špičky a dosáhnu na něj ale vždycky. Tento cyklus jsem ho měla poprvé tak nahoře že jsem na něj nemohla skoro dosáhnout nebo tak na boku. No a mám tyden zpoždění. Včera mi brala krev na hormon HCG,tak ti dám vědět jestli to něco znamená. Ale popravdě on byl pokaždé jinak. Když sem dlouho seděla nebo emla min pohybu schoval se a když jsem se začala hýbat byl zas hmatatelný. Ale každopádně je tento cyklus kdy mám zpoždění úplně jiný než vždy. Takže zítra napíšu jak jsem dopadla s krví. Ale četla jsem plno diskuzí a každá holka měla jiný na začátku tehu. Některá ho mela nahoře tvrdý až na něj nemohla dosáhnout. Jiná zas dole měkký pootevřený. A většinou on stejně změkne a sestoupí buď chvíli před ms nebo až když ji máš.

julinecka24
4. zář 2019

@dendasubaristka ok tak budu cekat drzim palecky

katka_nedo
4. zář 2019

@dendasubaristka a ja bych poradila se prestat takhle sledovat.Nechci byt zla.Ale cim vic se clovek sleduje a neco hleda,tim vic je ve stresu.Vsechno prijde.

radullah
4. zář 2019

@dendasubaristka Pořád nic koukám. 🙂 Jinak ještě k té nidaci, jsem těhotná počtvrté (z toho zatím jedna dcerka) a 3x jsem nidaci vůbec nezaregistrovala. Až teď naposledy jsem růžově zašpinila 8. a 9. den po ovulaci a ten devátý jsem hned našla prvního výrazného ducha (7 dní před ms) . Takže špinění asi podle toho, jak se zrovna zavrtávající vajícko trefí.

dendasubaristka
autor
4. zář 2019

@radullah ahoj zatím nic. Včera jsem byla na gynde. Vzala mi krev na HCG a prý mám pořád stejně vysokou sliznici jako posledně když jsem tam byla a řekla mi že ji mám hezky vysokou tyden před ms vlastně. Dnes jsem 8 dní po vynechání. Zítra budu mít výsledky krve a pokud nic. Tak mi říkala že bych to měla dostat do 10 dnů pokud ne tak se to bude řešit

julinecka24
5. zář 2019

@dendasubaristka ahoj jak si dopadla

dendasubaristka
autor
5. zář 2019

@julinecka24 ahoj takže krev negativní. Mám čekat měsíc pokud to do té doby nedostanu tak mám přijít. Kdybych měla nějaké bolesti mám přijít. Takže budu čekat.

julinecka24
5. zář 2019

@dendasubaristka juj tak to mi je lito neboj se mi se tech dvou carek dockame

radullah
5. zář 2019

@dendasubaristka ach škoda...tak snad se ti to brzy spustí, vyvolávačku ti napíchla? Mě se to taky občas stalo a když jsem měla 14 dní zpoždění, píchali mi jednu včelu do zadnice a do týdne jsem to potom vždycky dostala

dendasubaristka
autor
5. zář 2019

@radullah no ona mi vzala v úterý tu krev. Volala jsem ji dneska na výsledky a řekla mi že mám počkat měsíc dokud to nedostanu samovolně pokud to nedostanu mám právě přijít na tu injekci. Nebo kdyz budu mít bolesti tak dřív. Takže budu čekat. Já nikdy právě neměla zpoždění no, to je úplně poprvé za celou dobu.

dendasubaristka
autor
5. zář 2019

@julinecka24 děkuji. Ano věřím tomu že jo. Jsem teď na sebe naštvaná za to jak jsem všechny příznaky přisuzovala k těhotenství. Hold asi žádné příznaky nejsou a vše je sugesce. Nebo spíš se asi nedá žádným příznakům věřit.

radullah
5. zář 2019

@dendasubaristka A nejsi teď víc ve stresu? To pak rádo dělá neplechu...třeba se vůbec nespustí ovulace a měsíc se jede jen na prázdno.
Jinak ty vsugerovaný příznaky znám. Měsíc co měsíc jsem myslela "tohle přece není běžný, tohle musí něco znamenat" a ono furt prd. Skutečné příznaky přišly vždycky až s pozitivním testem

dendasubaristka
autor
5. zář 2019

@radullah nene stres nemám teď mám právě celkem období kdy to řeším nejméně ze všech dob kdy jsem to řešila + byly jsme na dovolené, takže právě stres tam není. No jako nejvíce mě nesedělo to zpoždění které jsem nikdy neměla no. V neděli jsme dokonce šla přes den spát protože mě přepadla taková únava a to přes den nikdy nespím. Jak magor jsem i odložila cvičení abych náhodou něco nepokazila. No prostě blázen.

julinecka24
11. zář 2019

Ahoj holky ja jsem dnes 5dc začala jsem brát druhý cyklus clostik tak uvidíme držím všem palce a kdo se tu ještě snaží

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru