Můžu být těhotná? Bolí mě v podbřišku

lusiana125
2. únor 2015

S manželem se pokoušíme o mimi 6 měsíc, před měsícem jsem měla kvasinkovou infekci takže jsme měli měsíc půst..menstruaci jsem dostala 14.1.2015 ovulaci podle testů jsem měla mít..26.1. Nebo 27.1. Asi tak 4 dny mě bolí v levém podbřišku občas i vpravo A bolí mě v kříži, ale to mě občas poboliva to bych jako příznak nebrala, jen to břicho je mi divné. Dnes jsem jen tak ze zvědavosti zkoušela test a byl negativní. Menstruaci mám dostat 9.2. Můžu být těhotn? Aniž by to test ještě ukázal, vím je brzy..jiné příznaky kromě toho píchání a tlaku v podbřišku nepocituji. Diky za rady, už bych ráda aby nám to vyšlo..

hany_bany
2. únor 2015

To chce trpělivost, teď je ještě brzy na jakýkoliv testík. Já jsem si teda při našem snažení ovulaci neměřila, ale cca 14 dní po MS jsem cítila pobolívání v podbřišku, tak to asi byla ona. Týden po ní jsem jeden den trochu špinila (asi uhnizďování) a pak mě taky trochu popichovalo v podbřišku, hlavně když jsem třeba prudce vstala. A trochu jsem cítila prsa. Nechtěla jsem být moc optimistická, říkala jsem si, že se akorát moc pozoruju, no a asi 2 dny před očekávanou MS se mi začala motat hlava, když jsem prudce vstala, byla jsem totálně unavená - v 8 večer jsem padla do postele a spala. MS už se nedostavila a den poté jsem měla na testíku slabounkou, ale evidentní čárku 🙂
Takže vydrž ještě ten týden! Teď je jště brzy na to dělat nějaké závěry, ale držím pěsti 😉

lusiana125
autor
2. únor 2015

@hany_bany když prudce vstávám tak mě v podbřišku píchání tak se snažím na to nemyslet a doufám, každý měsíc jsem pak strašně zklamána když to nevyjde. Tak uvidím, snad to klapne.. Prší citlivá nemam tak uvidím no

lidkins
2. únor 2015

Ahojky holky, no já to mám dostat dnes, ale zatím se tím nechci moc zaobírat. Taky se mi celkem motá hlava a jsem unavená, ale spíše to přičítám nachlazení. Moc bych si přála aby nám to vyšlo. Jinak držím palečky lusi

lusiana125
autor
2. únor 2015

@lidkins držím palce

lusiana125
autor
2. únor 2015

@lidkins jak dlouho se pokoušíte?

lidkins
2. únor 2015

@lusiana125 teprve 2 měsíce 🙂 odpoledne se mi nějak rapidně udělalo dobře. Nevydržím to zítra dělám testík 😀

lusiana125
autor
2. únor 2015

@lidkins tak kéž by to vyšlo.. Já chci příští týden, abych to taky věděla

lidkins
3. únor 2015

@lusiana125 no tak před chvilkou jsem si dělala test a nic,možná to bylo brzo,tak pár dnů počkám.

lidkins
3. únor 2015

@lusiana125 chci se Tě zeptat, bereš nějaké vitamíny nebo to necháváš tak?

lusiana125
autor
3. únor 2015

@lidkins beru zhruba od listopadu Femibion..tam by měla být obsaženy všechny vitamíny..je sice pravda, že vyjde docela draho no. Zase si říkám neberu antikoncepci.. Ty něco bereš?

ronyx
3. únor 2015

Ahoj,tak já pozitivní těhu test objevila už 8 dní před očekávanou ms,každá to máme jinak,takže bych vůbec neztrácela naději jen proto,žes měla test negativní 😉 Vím,že je to čekání šílené,ale zkus vydržet do té ms,pokud nepříjde testuj 🙂 Přeju hodně štěstí aby to vyšlo 😉

lusiana125
autor
3. únor 2015

@ronyx diky snad to klapne. Podbřišek stále poboliva

lidkins
3. únor 2015

@lusiana125 no já beru jen kyselinu listovou a mojemu jsem vnutila zinek 😀 Jinak ostatní vitamíny neřeším

lidkins
3. únor 2015

@ronyx Čekání jakž takž přežívám, mám teprve 2 dny zpoždění, ale zatím jsem klidná.

lusiana125
autor
3. únor 2015

@lidkins já jsem nervózní asi to moc řeším

lusiana125
autor
3. únor 2015

@lidkins tak uvidíš

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru