Můžu být těhotná?

9tereza7
13. lis 2020

Ahojky, mám otázečku. Každý měsíc při plodných dnech mám citlivé bradavky a mám výroky. Tenhle týden mám taky plodné dny a nebolí mě ani bradavky a ani nemám vytok. Je možné, že bych byla těhotná?
Stalo se to někomu. Příznaky žádné nemám. :/
Tak nevim čím to může být.

lachtanice86
13. lis 2020

@9tereza7 co treba udělat test? Používat ochranu aby ses nemusela bat těhotenství? Ale usoudit ze jsi tehotna diky tomu ze te nebolí bradavky je hodně zvláštní. Navic tělo neni stroj a pokaždé může fungovat jinak

lotosek
13. lis 2020

Ty plodné dny ti vypočítala nějaká aplikace, nebo děláš ovutesty a měříš teplotu?

9tereza7
autor
14. lis 2020

@9tereza7 :D právě že se snažíme o miminko... test je negativní. Když sem vysazovala HA tak sem znala jen bolest zad a břicha a od té doby co prášky neberu tak se to přesunulo do prsou a právě tenhle měsíc nic.

9tereza7
autor
14. lis 2020

@lotosek no aplikaci mám. Ale na netu sem zkoušela i kalkulačky a každá ukazovala jiné dny. Takže jsem si koupila ovutesty a ukazují čárku, sice ne úplně tmavou, ale je tam.

lachtanice86
14. lis 2020

@9tereza7 dej sem foto toho ovulačního testu

miladkq
19. lis 2020

Dobrý den chtěla bych se zeptat ... 19.10. Sem si udělala test a vyšel jasné pozitivní tak sem zasla k doktorovi a ten mi řekl ze na ultrazvuku není nic vidět ale ze mi pro jistotu odebere krev a pro výsledky si mám zavolat o dva dny později ... když sem tam za 2 dny zavolala sestřička mi řekla ze mám hcg v krvi o trochu zvýšený prej pod 2 jednotky já tomu přesně nerozumím tak sem to brala tak ze jsem těhotná par dni nato sem začala krvacet brala sem to jako běžnou menstruaci protože par známých mi říkalo ze při těhotenství menstruovali do 3 měsíce. Po 3 dnech sem radši zasla znova k doktorovi a ten mi řekl ze se nic neděje ze toje běžná menstruace a těhotenství nejspíš odejde nic víc a dohodl mi prohlídku po skončení krvácení ... když sem tam po skončení přišla udělal mi ultrazvuk ale na tom zase ani tečka tak mi sdělil ze sem měla chemické těhotenství a odešlo to odebral mi znova krev ale hodnoty neklesli tak sem to neřešila a smířila se stim ze sem potratila na žádné vyčištění mě neposlal řekl ze bych se měla příští menstruaci vyčistit sama která by ale měla přijít dřív než bych měla... nevím tedka přesně kolikateho sem prodělala potrat ale bylo to před ovulaci ... ovulaci sem měla 13.11. Menstruace stále nikde při ovulaci došlo k pohlavnímu styku a dnes ráno když sem si dělala tehotensky test byl tam slaby proužek nevím co si o tom mám myslet zda jsem mohla otěhotnět znova při te ovulaci a nebo se semnou něco děje ... děkuji předem za odpovědi a rady

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru