Píšu to sem znova, ale to z důvodu nových informací.
Ahoj, je mi 16 a beru už asi půl roku antikoncepci Omisson. Před asi třemi týdny jsem měla sex s přítelem. Menstruace se mi dostavila, ale trvala asi pouze 4 dny, poté jsme jeli s našimi na zahradu, kde jsem si musela vzít tampon, abych mohla do bazénu. Od té doby byl klid a asi po dvou dnech jsem začala trochu špinit. Poté jsem začala chodit celkem často na záchod a někdy zas ne. Také jsem začala asi před dvěma týdny a půl pít každý den panáka jablečného octa, protože jsem slyšela různé dobré pověsti. No bývalo mi blbě, tak jsem ocet vysadila asi před 4 dny a je mi už o něco lépe. Také jsem měla asi před týdnem zácpu, která po chvíli pominula. Teď mě ještě stále občas bolí žaludek a někdy i podbřiško když si na přitlačím. Na váze nepřibírám a ani jsem nebyla zvracet nebo tak něco. Nezdá se mi, že bych měla tmavší nebo citlivější bradavky. Výtok mám jako vždy, někdy bílý, trochu lepkavější a někdy čirý. Vždy jsem byla taková nafouklá a po octu jsem měla krásné ploché bříško.. Po vysazení se mi zase nafouklo. Mohu být těhotná? Rýpavé komentáře si prosím nechte pro sebe, děkuji.😊
@necojakotaanonymni Můžeš.
Já už se tady nedivím ničemu.
@necojakotaanonymni test si můžeš koupit i bez mamky za zadkem a stejně tak si dojít na gyndu,kam jsi určitě šla i pro HA. Jinak jablecny ocet je prospěšný,ale někomu nemusí sednout,může dráždit žaludek,proto by se měl pít rozmichany ve vodě. Nafoukla můžeš být z HA. Takže lepší,než se nás tady ptát a dělat z nás vědmy křížené s doktorem,je zajít si ke skutečnému odborníkovi
My si necháme rýpavé komentáře a ty si kup těhotenský test nebo si dojdi na gyndu. V případě toho testu doporučuju přečíst návod k použití, ať se vyhneme fotkám a dalším dotazům, zda druhá čárka značí těhotenství nebo ne.
Achjo.....
🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@mimi1004 to mě taky kolikrát dostává. Jasná druhá čárka a stejně se ptají. To mi připomíná film Diktátor " Chcete slyšet Aladin zprávu,nebo Aladin zprávu?" "Aladin!" "Jste HIV Aladin ..."
Tak pokud bereš antikoncepci a nezapomněla sis vzít prášek je těhotenství nepravděpodobné.
Ano, samozřejmě. Pokud máš sex, můžeš být těhotná.
Nicméně pokud bereš HA a měla jsi menstruaci, je to jen velmi málo pravděpodobné.
@necojakotaanonymni A proto by deti mely soulozit, az prestanou byt detmi😉
Ha ha, srandičky, ale už tady běží jiná diskuze, od kdy prý ukáže digitální test ducha... 😃
@necojakotaanonymni doufám, že jsi troll, jinak máš IQ vyplé pračky 🙈
No, jenom jsem se zeptala, nepotřebuji tady poslouchat to, že mám malé IQ a nadávky, když vím, že přeci jen jsem na stránce, kde si lidé léčí ego:D Napsala jsem sem proto, že jsem chtěla zjistit, zda měl třeba někdo podobné příznaky nebo kdo se v tom vyzná lépe. Jsem na dovolené a vážně si teď nemohu zajít na gynekologii a řešit to dopodrobna, proto píšu tady, abych alespoň trochu věděla, na čem asi jsem a co je možné a co ne. Takže děkuji za normální komentáře a doufám, že rýpáci se cítí lépe. 🙂
@necojakotaanonymni No,zcela uprimne,co jsi cekala? Na blbou otazku blba odpoved...
Tady ti nikdo nerekne,jestli muzes byt tehotna...vlastne jo,muzes...a taky ne,nemusis...
Nekdo to mohl mit “stejne” jako ty a tehotenstvi to bylo,nekdo to mel stejne nebylo to nic...
Takze asi tak... pokud nejsi na dovoleny v pralese,neni nic snazsiho,nez koupit test...
@necojakotaanonymni Ze tvych priznaku by kdejaky lekar vyvodil vse od rakoviny prostaty az po zarazene prdy. Jdi si koupit test a zbytecne se neurazej. Pokud jsi tehotna, prijdou vetsi zkousky, nez je prijmuti legrace, kterou si z tebe delaly holky z modryho konika😊
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@necojakotaanonymni 🤦🤦🤦🤦