Dobry večer, cca v neděli mi končila menstruace
O víkendu jsme si s přítelem hráli, jsem ještě (snad) panna, ale zkoušeli jsme už něco víc, zasunul ho do mě na kraj, ale bolelo to, párkrát to tak udělal, ale nechali jsme toho skrz bolest.
Pak jsem si všimla trochy krve na kalhotkách
Dnes jsem si, kvůli mírnému špinění díky končící menstruaci, zaváděla tampon a ten mi šel podezřele dobře a podezřele daleko zasunout než tomu bylo předtím
Mohla bych být těhotná? Myslím si že ne, když se do mě neudělal A zkoušel to jen na kraj
Asi zbytečně plašim, ale radši se zeptám
Děkuju
@blekinka7 Pokud jste meli sex behem menstruace, tak je moznost otehotneni prakticky nulova. Ale do budoucna si radeji obstarej antikoncepci.
@natysnovec 😂
@katka_nedo 🤣
Antikoncepce ti nic nerika?
@blekinka7 😂🤣 Dobra prdel! 😀
Tipla bych si, že panna tedy už nejsi. Těhotná nebudeš, ale na hraní by bylo fajn použít kondom, pravděpodobně dítě ještě neplánujete.
Urcite nemuzes byt tehotna,ale meli by jste se pro priste chranit a pokud zacinate sexualni zivot tak byt tebou nasadim antikoncepci. Kazdopadne ja kdyz to vemu podle sebe tak bych si treba o takovich vecech se svou dcerou popovidala jako mamka se mnou a pokud cekame holcicku udelam to jednou stejne. Tohle jsou dulezite veci ktere by mela divka uz po tom 15 roce vedet a mit nejakym zpusobem zajistene.
Já bych si radši přečetla něco o ženské anatomii než začneš pokládat hloupé otázky a až teprve potom bych začala sexualně žít.
Ahoj, těhotná určitě nebudeš. Jinak prosím pro tvou ochranu a naše nervové buňky použijte kondom nebo hormonální antikoncepci kterou ti předepíše tvůj gynekolog 🙂
PS: Už si můžeš škrtnout jablíčko v deníčku protože nejspis panna už nebudeš 😉
@denca033
Chudák holka, bravíčko je zrušené, kam jinam napsat, že ano 🤣
@petula.bir no škoda že ho zrušily myslím že by se v dnešní době dost pobavily tema dotazama jako je například tento. 😂😂
Svata panenko podsrpenska... PROC!??! 🙈
@blekinka7 panna už určitě nejsi 🤔 a jde poznat že si ještě hodně mladá... tak pokud začínáš mít sex tak zkus používat ochranu, pokud nechceš být těhotná...
Pak nemají být i v dnešní době 15leté matky?! Jinak jestli se přestalo kvůli bolesti a byl jen na okraji,mohl blanu jen lehce natrhnout. Ale pro příště opravdu raději použít kondom. Sice se poslední dobou tvrdí,že z preejakulatu není možno otěhotnět,ale ja bych na to nesazela . Jinak jak už psaly holky,dotaz hodný Brava! Dodnes pamatuji,jak se ptala holka,jestli může být těhotná,když masturbovala u casaku a na listech bylo zřejmě zaschle sperma 😂
@amazonkajanik
Neeeee 🤣🤣🤣🤣 to si nepamatuji 😂
Taková zásadní věc ... Pokud souložíš, můžeš otěhotnět, zapamatuj si to prosím.
@amazonkajanik to snad ne 😀 😀 😀
@petula.bir
@leymea Jj,je to už asi 13let, ale pamatuju si to,že jsme si to četli na praxi a řezali se u toho smíchy 😂
Holky a stalo se vám některé, že jste měly menstruaci 2 dny a byly těhotné..? Vzdy to mám cca 5 dní dost silné a bolestive. Teď jsem měla tahy, pichani pouze před ms a pak o ms jsem ani nevěděla. Nebrala jsem žádné léky, ani jsem nebyla nemocná, měla jsem ji silnou, ale o něco méně, než jindy, začala mi 30. a včera už jen hnědá jako konec ms, dnes cisto. Jsme v takové zapadlé dedine, nikam se odtud nedostanu, až v pondělí si koupím test.
@elenes
Moje máma když mě čekala tak ms měla do 3.mesice těhotenství. Hnědá krev je ještě ta stará z předešlého cyklu. Nejspis se ti to rozjíždí. Tak to mám já den před ms hnědá krev pak třeba půl dne - den nic a pak se to spustí úplně.
Ale pokud zatím nic, udělej test a uvdíš 😉 držím pěsti ať to dopadne tak jak si přeješ.
@petula.bir No, já 30. (Předevčírem) měla normálně červenou a včera hnědou a dnes nic.
@elenes
Udělej si ráno test a uvidíš 🥰 třeba tam budou // 🙂
@petula.bir Muzu až v pondělí, ale asi zase delam jen zbytecne naděje a bude to nějaká kravina, už raději nedoufam, vzdy jsem pak zklamaná. Díky za odpověď. 😊😘 Kdyby naaaaahodou byly, dam vědět. 😊
@elenes
Určitě napiš 😀 já zatím čekám, budu testovat za cca 11.dnů 🙂
Ahoj, 12. 11. jsme se pokouseli "plodit" ovulaci jsem mela 13.11.posle ovulacbi kalkulacky. Chci se ale zeptat... Vcera 20. 11.jsem byla na pohotovosti kvuli bolestem v podbrisku a pani doktorka rikala, ze tehotna nejsem ze delohu mam v poradku, vajecniky taky.. Delala mi vnitrni ultrazvuk... Ale po tak kratke dobe byt muzu ale ona to nemusi poznat ze? Testy z moce jsou negativni na HCG. Jak to je prosim? Nikdy jsem tehu nebyla... 🙄.. Bolesti v podbrisku jsou, zaludek na vode, vytok je tahly bily hlenovy, kovova chut v puse obcas hořká chuť v puse, pobolivaji me prsa, picha mi v nich... Dekuju za odpovedi a neukamenujte me prosim ze mam blbe otazky... Ja v tom opravdu nemam zkusenosti... A chci se zeptat (neni muj pripad).. Muze zena otehotnet i behem toho kdyz nema ovulaci? Kamaradka s pritelem se milovali poprve... Ona taky poprve a udelal se do ni... Jeste si jezdila po deloznim cipku prstama... Dekuji za odpoved holky
Ona ta ovulace se dokaze mrska prizpusobit. Napr moje segra mela za muze kamionaka,jezdil jednou za 14dni, ovulaci mivala posunutou, takze otehotnela i pred ms par dni. Ja to taky tak chvilku mela,kdyz manzel jezdil po konferencich. Prvni syn zplozem 2 dny pred radnou ms....
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
🤣🤣