Zdravím dámy 🙂 jsem maminkou již skoro 5 měsíců 🙂 dcerka bude mít 29.3 5 měsíců 🙂 po 6 nedělí jsem dostala menstruaci hned a tak to šlo pravidelně 🙂 poslední menstruaci jsem měla na konci ledna a do teď nic.Dělala jsem si těhotenské testy 2 krát a negativní.Antikoncepci sem nebrala ale presto si myslím,že těhotná být nemůžu protože ani nějaká šance nebyla.Ale i tak mám pořád ten strach.V poslední době jsem byla ve stresu přítel byl v nemocnici po pracovním úraze a dále byl na operaci. Je to horník tak ten strach mám pořád,tak mě napadlo že na menstruaci má vliv také stres atd..dámy poraďte děkuji vám za odpovědi 🙂
Jj, taky se mě stalo, jsem se vybláznila, že už jsem zase v tom, ale nebyla. Měla jsem ale zpoždění hodně velké.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Zažila jsem něco podobného, a menstruace se dostavila po dvou měsících a bylo my vysvětleno že i když nekojím mám stále pobouřené hormony od porodu a že někomu trvá i rok než s to srovná