Můžu být těhotná?

kakret
11. čer 2019

Ahoj prosím měla jde MS o 2 dny delší než obvykle, 14 - 16 den cyklu jsem slabě spinila a asi 4 dny před očekávanou MS jsem měla nechraneny styk. Teď mám 3 den zpoždění je možné že jsem těhotná i kdyz tt je negativní? Testovala jsem včera zkusím to zítra, vždy jsem měla tt pozitivní 1 den vynechane ms. Takhle rozhozeny cyklus jsem nikdy neměla, vzdy pravidelna ms bez spineni či krvácení mimo, tak nevím co si o tom myslet. Dekuji

sudylichozrout
11. čer 2019

@kakret pokud je test negativni, pujde spis o nejakou hormonalni nerovnovahu to se obcas stava, nejsme roboti. Jestlize jsi 14.-16. den cyklu slabe spinila, nejspis jsi v te dobe ovulovala a styk 3 dny pred menstruaci nemel vliv vubec na nic.

erikamaj
11. čer 2019

@kakret Náhodou si nebrala vitamin C? Nebo si neměla více nějakého tropického ovoce, které ho obsahuje? Nebo neprožíváš stresové období, možná proto menstruace opožděna. Ješte chviličky počkej 🙂

kakret
autor
11. čer 2019

@erikamaj
@sudylichozrout ovoce žádný stres jako vždycky. Jen zdravější strava, ale to už jedna MS proběhla a v poho. Ale odpo jsem udělala další test a vidím ducha. Ale asi blaznim, pravděpodobnost ke nulová.

kakret
autor
11. čer 2019
kakret
autor
11. čer 2019

Jakože pokud došlo k oplodnění opravdu pozdě tak by odpovídal skoro neviditelnej duch ne? Jakože jestli se to povedlo budem nadšený jestli ne tak v poho, jen ráda vím na čem jsem. Ale trpělivost přináší růže že. 😊 děkuji za odpovědi

veronikaznojmo
21. čer 2019

Ahoj, prosila bych o radu. S přítelem se snazime o miminko. Antikoncepci neuzivam nekolik let, menstruaci mam dostat asi za 17 dni. Včera jsme měli poprve nechráněný styk. Dneska mam mirne bolesti v podbřišku a bily vytok. Myslite, ze mohlo dojit k oplodnění?

mimi1004
21. čer 2019

Těžko říct, mohlo i nemuselo. Den po styku ti to nepotvrdí ani gynekolog, takže ti to těžko potvrdí někdo tady.

veronikaznojmo
21. čer 2019

Ja vim, jen jsem chtěla vědět, jestli třeba nema nekdo podobne problémy..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru