Můžu být těhotná?

an_
20. kvě 2019

Ahojky holky, už asi měsíc mě trápí občasné večerní nevolnosti pijí a jím normálně ale tak po 18 h. mám prostě návaly na zvracení , nikdy ze sebe nic nedostanu, jen mě pak pořádně bolí žaludek a sem totálně unavená že usnu a druhý den když se probudím tak mi je ještě pořád zle ale není to tak hrozný tak sem celý den jenom na suchým rohlíku a po pár hodinách mi je zase fajn jenže uběhnou cca 3-4 dny a nevolnost je zase zpátky, MS už 2 měsíce zpožděná , test se si dělala hned po prvním měsíci zpoždění ale ten byl negativní. Co myslíte mohla bych být těhotná?

vaseli16
20. kvě 2019

Po 2mesicich uz by byl test pozitivni.Neznam pripad komu by po takove dobe neukazal test těhotenství.divim se ze uz si davno nebyla na gynde a resis to az ted...a nemyslim to nijak ve zlem.

an_
autor
20. kvě 2019

@vaseli16 v pohodě

jirikmaminka
20. kvě 2019

Me treba hcg u syna stoupalo hodne pomalu a tes jsem mela pozitivni az nekdy 8tt

sudylichozrout
20. kvě 2019

@an_ mas dva mesive zpozdeni a jeste jsi to neresila s doktorem? A my ti tu jako mame rict co, vestit z kristalove koule? 🙂

an_
autor
20. kvě 2019

@jirikmaminka já sem zapomněla dodat hned po prvním měsíci zpoždění se si dělala test a negativní

sarlotka18
20. kvě 2019

Mám momentálně také podobný nevolnosti.. MS měla přijít.. Zatím 2 dní zpoždění.. Kdy jste si dělali test?

an_
autor
20. kvě 2019

@sarlotka18 necelý měsíc teď MS měla přijít 4dny zpoždění zatím takže uvažuju jestli si udělat ještě jeden nebo rovnou zajít k doktorovi

sarlotka18
20. kvě 2019

@an_ Tak to bude asi nejlepší aspoň budete vědět na čem jste.. Já zkusím možná zítra test pokud se nedostaví MS

an_
autor
20. kvě 2019

@sarlotka18 to je pravda 😊

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru