Můžu být těhotná?

kacaba109
18. říj 2018

Dobrý den,menstruaci jsem měla dostat 8.10. a dostala jsem jí až 16.10.(a to tak že jsem ráno začala malinko špinit a odpoledne už nic,pořádné krvácení se mi rozjelo až 17.10.ráno),normálně se mi opozdí max o 1-2dny,předtím než jsem dostala menstruaci jsem si dělala těhot.test,ale byl negativní. 2.den menstruace jsem si dělala TT znovu a objevil se tam duch,ale nedávala jsem tomu moc pozornosti,když sem menstruaci dostala.Taky nevím jestli ten test nemohla nějak ovlivnit ta probíhající menstruace.Ale pořád nad tím musím přemýšlet-mam stejné příznaky jako u prvního dítěte,až na to ,že u syna jsem menstruaci vůbec nedostala.Pociťuji na sobě náladovost,jsem hodně unavená,pořád bych spala.HA neberu už asi 3roky.Je možné i přes negativní těhotenský test i přes to,že mi menstruace nakonec dorazila,že bych mohla být těhotná?A jestli ano ,kdy si můžu znova udělat těhotenský test?Můžu už během menstruace nebo až po skončení?

sudylichozrout
18. říj 2018

@kacaba109 tesne pred menstruaci a behem ni se zvedaji urcite hladiny hormonu a tehotensky test na to mohl reagovat, aniz bys byla tehotna. Pockej, az dokrvacis, a pak testni znovu. Do te doby to nema smysl.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru