Můžu byt těhotná?

valerie1994
26. lis 2017

Ahoj Všem,
tak i na me přišlo s dotazem ohledně těhotenství. V únoru jsem vysadila prášky, brala jsem je poměrně dlouho, a tak jsem si teď úplně neuvedomila, ze už je vlastně neberu. Poslední měsíc jsem spala s přítelem celkem hodnekrat a ano, udělali jsme tu hloupost, ze přerušovana souloz, ale ještě ke všemu jsme spolu spali víckrát za sebou.
Teď mám paty den zpoždění, což jsem nikdy v životě neměla, vždy jsem to dostala přesně jako hodinky.
Včera večer jsem to nevydržela a dělala jsem test, ale vyšel negativní. Nicméně, nechtělo se mi na záchod, tak jsem na podporu vypila asi půl litr Coly (hnus, ale vždycky se mi po ni chce na záchod). No jenže pak jsem se docetla, ze jsem mohla moč moc naredit, ze je lepší dělat test ráno a hlavně nevím, jestli to není brzy?
Co mám dělat teď? Počkat a udělat test za týden? Nebo kdybych byla těhotná, nebyl by tento negativní?
Nutno říct, ze mám nějakou zvýšenou teplotu často, a prsa me trochu bolí a hlavně je mám takové horké. V podbrisku me ze začátku, kdy to normálně dostávám lehce pichalo, ale bylo to jiné než před ms a v takovým vlnách. Jo, a mám pořad hrozny hlad.
Moc moc díky za jakýkoliv komentář 🙂

michalelka
26. lis 2017

Zpoždění může mít několik příčin přeci.. počkej pár dní, udělej si test znovu a pokud vyjde pozitivní, tak je to asi jasný.. případně si můžeš zaplatit krevní testy u doktorky, ale ještě bych počkala 🙂

ladinka85
26. lis 2017

Zkusila bych test za dva dny zase. Ja u male prave mela bolesti prsou a to me dovedlo k tomu udelat si test. A byl pozitivni. Alr kazde telo je jine. Ted se snazime o druhe a tez mam zpozdeni vic jak tyden a test stale negativni. Takze jsem asi moc neporadila. Zkus tedy jeste testovat a kdyz do tydne nic tak si zajdi ke gynekologovi a ten to snad rozsekne.

kappy
26. lis 2017

ahoj mám nitroděložní tělísko MS jsem měla tento měsíc na začátku vše ok ale už 9 den mám slabé krvácení nebo spíš špinění bolí mě v podbříšku test vyšel negativní ale mám pocit že asi jsem tehu... u prvního dítěte jsem přestala kouřit ted mám to samé prostě mi to přestalo chutnat co myslíte ???????

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru