Ahoj holky, jsem tu úplně poprvé a hned bych vás chtěla poprosit o radu 🙂 plánujeme miminko, ale necháváme tomu tak nějak v klidu volný průběh, je to cca 3 měsíce 🙂 no a minuly měsíc menstruace tak jak měla být akorát dost silná, mám cyklus cca 35, sex jsme měli přesně na den ovulace a ještě den po což je 11 a 12.8, od 14.8 mám pěkne napnutý prsa, jsem unavená, stále chodím čůrat i třeba 2× za noc a to se mi běžně nestává a bolí mě břicho jakoby na M/S ale ta má přijít až kolem 25.8. No a tak jsem si včera jen tak udělala těhotenský test. Byly tam dvě čárky. Ne úplně stejné, ale zase to nebyl takový ten slaboučký duch. Je možné, abych takhle brzy poznala těhotenství? Budu moc ráda za každou radu a děkuju 🙂
Pokud mas pozitivni test..tak nejspis tehotna jsi...ale ovulace asi byla o neco drive..jelikoz 6dpo nemuzes mit normalne dve viditelne carky....i kdyz nic netvrdim jiste.
Priznaky jsem tak mela brzy..ale jen hlad..prsa a curani az mnohem pozdeji..
@vendelinka08 Já mám pocit, že mi prsa explodujou 😂
@kacena282 ono je vlastne jedno kdy byla nebo ne..pokud ti vysel testik a bude silit a ms nedorazi..tak to bude super..takze gratuluji a ted tomu nech take volny prubeh...
No me prsa nejvice boli ted v 8tt..predtim jen tak lehce...a v noci chodim curat snad 4x...
@kacena282 prostě jsi měla ovulaci jindy než myslíš. dyť x žen otěhotnělo třeba tejden po menstruaci. je to klidně možný.
@fatal_error Jo jo, je to dost možné, že byla jindy to nevyvracím 😁 jen jsem se pro jistotu zeptala 😊
Já to poznala hned. Asi třetí den po jsem vstala z postele, ucítila kávu a navalilo se mi. A říkám si...néééé... třetí dítě fakt už néééé. Už jí bude 23 let. 😀😀
@kacena282 já už tak 3 dny po oplodnovacim styku citila ze je něco jinak... i když bylo léto, měla jsem zimnice, celodenní táhla bolest jak na MS a pocit něco mezi chřipkou a kocovinou.. každým dnem to bylo horsi a horsi, test mi vyšel 2 dny před MS. U druhého tehu jsem si ani nemusela dělat test, stejne příznaky, tak to bylo jasný.. mimochodem mi tyto příznaky přetrvávaly i v tehu dal😇
Mě třeba nikdy prsa nebolela 🙂 naopak nejvíce mě bolela, když byl silnější PMS.
Přeji ti, ať mrcha nedorazí. Bohužel drtivá většina brzkých těhotenství odchází s MS, jen se ženy tak brzo netestují. Nic už neovlivníš.
První syn byl zplozen 5 dní před termínem ms 🙂 někdy si ta příroda holt pohraje.
Ahojky , před 3mi tydny došlo ke styku minulý týden jsem v pátek odpoledne začala krvácet ale nebolelo mě břicho jako u mrchy a trvala jen den a půl , jsem stále únava , celý měsíc minuli víkend jsem prospala v neděli nemohla vidět ani jídlo a chodím furt na malou , občas mám v práci nevolnosti ale nezvracim celý týden mě poboliva v podbřišku hlava jak u migrény a začínám být náladová . Dneska jsem zjistila že se mi nějak zmenšily podprsenky ale prsa mě nebolí .je možné že bych byla tehu jinak jsem zkoušela i test a zatím negativní. Co myslíte ?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@kacena282 Je to možné, jsou extrémně citlivé ženy, co to poznají...já u první pátý den, podruhé třetí a teď už mi to bylo jasné druhý den...navalovalo se mi, bolela prsa, podbřišek, ...Otázka, jestli to nemáte psychicky, to já neměla, protože druhé bylo neplánovaně a třetí jsem otěhotněla den po skončení MS, takže tam jsem to absolutně nečekala...