Můžu být těhotná?

veronikajankovic
10. dub 2017

Ahoj holky
Mám taky asi blby dotaz. Zacnu od zacatku. 1.4.2017 jsem měla na 3 dny menstruaci a pořád mě bolí podbrisku. Od 7.4.delat tehotenske testy a mám tam 2 slabší čárku. Dělala jsem si i ten digitální kde ukazuje v jakém.tydnu jsi těhotná a taky mo vyšel pozitivní a š cislama 1-2. Dnes 10.4.jsem si teď odpoledne dělala další test a ten vyšel negativní. Co si mám myslet? Můžu být těhotná nebo ne?

veronikajankovic
autor
10. dub 2017
vanea
10. dub 2017

@veronikajankovic Ahoj, který testík ti vyšel negativní, ten co namáčíš, nebo ten digitální? Jinak ono pokud by ti vyšel negativní test a doteď ti vycházely pozitivní, tak je možnost biochemického těhu (je jich až 80%) , tzn že to zaniklo...ale zase pokud nekrvácíš , tak je to divné....nějaké léky jsi nebrala na podporu početí? myslím hormonální...ty můžou ovlivnit pozitivnost testů..

- a tady ty fotky jsou z toho 7.4 všechny jo?

veronikajankovic
autor
10. dub 2017

Ahoj tyto jsou od 7.4. do 9.4. A jsou pozitivní. Negativní mám tento růžový. A žádné léky neberu. Jen vitamíny na podporu těhotenství š kyselinou listovou. Možná ten růžový jsem udělala špatně. Jen 8.4. Jsem měla slabounkou krev pri utreni ale jen 2x co jsem šla na záchod

vanea
10. dub 2017

@veronikajankovic Aaha, tak to je zas úplně jiný typ testu=) zásadní je vybrat si jednu dvě značky a testovat pouze je..každý test má jinou citlivost, jinak silné barvivo..já měla třeba clearblue digitální pozitivní na 1-2 a všechny papírkové (i tady ten růžový) jasně negativní..vybarvily se až za pár dní, ačkoliv clearblue má mnohem nižší citlivost, než měly mít ty papírkové...nedávalo to moc smysl, ale testit stejnýma testama se vyplatilo ;) ty teď víš, že ty fialové mamatesty ti vychází a ukazují duchy, tak testuj tím, než začneš dávat nějaké závěry =) držím palce, ať je to v pořádku!!!

veronikajankovic
autor
10. dub 2017

Ten clearblue je taky co jsem dělala a vyšel tak 1-2 Tak uvidíme za měsíc :D jen jsem trochu v rozpacích. Ji ak děkuji za radu

vanea
10. dub 2017

@veronikajankovic zkus si ho udělat třeba za týden, případně zkus za pár dní zase ty fialové 🙂 mělo by to sílit, clearblue by ti měl za ten týden ukázat už 2-3 =) 🍀

aleenka1234
10. dub 2017

@veronikajankovic zajde si na gyndu, vypadá to na těhotenství ;)

veronikajankovic
autor
10. dub 2017

Jo děkuji 😇 vyzkouším a uvidíme

veronikajankovic
autor
10. dub 2017

@aleenka1234
No zkoušela jsem se doktorce dovolat a bez úspěchu í email jsem psala taky a nic, tak uvidim zitra.

lavender19xx
10. dub 2017

@veronikajankovic a ta menstruace byla jaká, normální (se sliznicí), nebo slabší? Držím palec 😉

veronikajankovic
autor
10. dub 2017

No myslím že normální. Ani ne silná ani ne slabá, ale asi mi přišla divná že spíš jsem ji měla zas tak krátkou a udělala í testy. No naštěstí se mi už ozvala lékařka a říkala že mám přijít další úterý tak uvidíme. 🙂 jinak děkuji

absintka19
10. dub 2017

@veronikajankovic ja bych si tym nebyla az tak jista, at to neodejde s MS. Nerozumim tomu testovani tak brzo :( me by to ani nenapadlo :(
Stane se co se stati ma.
Jinak pokzd jsi mela Ms1-3.4 jak pises, napada me, zda jsi nebyla tehu pred MS a odeslo to s MS, vis ono hcg se jeste nejakou dobu drzi.

karlajasmine
10. dub 2017

Bohuzel si myslim totez co absintka19, ze jsi asi byla tehotna pred MS a odeslo to s MS, a hcg ted klesa. Na tvem miste bych pockala par dni, udelala si znova digitalni clearblue test a pokud bude negativni, uz bych to brala takhle :-/ Podle me Dr. stejne takhle brzo na UZ nic neuvidi, to bys byla ve 4tt, to ti jeste nic nerekne, jediny co muze je ti vzit krev na HCG.

veronikajankovic
autor
11. dub 2017

@karlajasmine
No mě doktorka říkala že už by to mělo jít vidět tak nevím. Uvidíme :(

absintka19
11. dub 2017

@veronikajankovic videla by max vysokou sliznici, mozna gest.vacek, aozma ani ten ne-pokud tedy tehotna jsi...

veronikajankovic
autor
11. dub 2017

Aha tak to nevím na co mě objednavala 😒

absintka19
11. dub 2017

@veronikajankovic nechte si vzit krev na hcg a hlavne na vse se ji ptejte a vse si pripravte, kdy styk, kdy ms, kdy testy a s jakym vysledkem a to chronologicky. At pak nehledate odpovedi tady.

veronikajankovic
autor
11. dub 2017

Jo dobre dekuji za rady 🙂

aklin
18. dub 2017

Omlouvam se, ze sem napisu svuj prpble., ale nechtelo se mi zakladat novou diskuzi se stejnym problemem. Muj problem je, ze nevim od kdy mam povazovat zacatek MS. Posledni ms jsem mela nepravidelnou. Nevim jestli mam brat pocatek 21. 3., kdyz jsem do 29.3. slabe krvacela, denne jedna vlozka a od 30.3. jsem zacala normalne krvacet 1.4. jsem mela silnou, 2.4. zeslabla, 3. - 4. 4. spineni. Ovu probehla mezi 6.4.- 11.4. V te dobe doslo ke styku. 14.4. jsem zlehka krvacela a od te doby mam bolesti v podbrisku, pobolivaji i bradavky. MS nevim kdy ma zacit.

lavender19xx
19. dub 2017

@aklin tak záleží na tom, jak vypadaly předchozí cykly.. Podle toho, co píšeš, bych to viděla na ms 30.3.-2.4. Další věc je, jestli cítíš nějaké průvodní jevy ovulky, nebo to měříš podle ovu testů. Každopádně šance tu je, teď jen vydržet a počkat 😉. (jinak zkušenosti s tak dlouhým špiněním nemám, možná by stálo za to probrat to s doktorem)
Mě třeba bolí podbřišek během ovulky a až je po, teprve mám citlivé bradavky a prsa (což za den zase odezní).
A protože tam je dneska nasněžíno, posílám 🍀 pro štěstí 🙂

aklin
19. dub 2017

@lavender19xx ms jsem mela vzdy pravidelnou diky bylinkam, tentokrat jsem jeden mesic prestala pit abych telo procistila a takhle se mi to rozhodilo. Vedela jsem kdy prijde, jak dlouho bude trvat. Ovu mivam bolestivou doprovazenou slabym krvacenim.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru