Můžu být těhotná?

nikisek19
22. bře 2016

Dobrý den.
Dne 17.2 mi začala menstruace a 23.2 skončila. Dne 27.2 jsme s přítelem měla chráněný pohlavní styk, ale stala se nehoda a další den jsme pro jistotu došli pro Postinor2. (Byla malá šance, že se do mě něco dostalo, kousíček kondomu zůstal ve mě, ale pro jistotu..) Vzala jsem si ho do 12 hodin a druhý přesně za 12 hodin. Dne 5.3 mi začal tmavě hnědy, až černý výtok. Chci se zeptat zda je to výtok vyvolaný Postinorem, nebo zda už je to další menstruace, která měla přijít 15.3? A jaká je šance. že Postinor zabral, v příbalovym letáku bylo 73% a když jsem si dělala těhotenský test dne 4.3. a 14.3 byl negativní.. Do teď se menstruace nedostavila, ale žádné příznaky nepociťuju, četla jsem, že to může být z toho Postinoru, z nerovnovány hormonů. Co si myslíte vy? Potřebuju poradit.. :(
Děkuji za odpověď 🙂

vercik83
22. bře 2016

Je minimální pravdepodobnost, že bys byla tehotná, neboj se. Postinor to vždy rozhází, musíš si dávat pozor zbytek cyklu

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru