Můžu být těhotná?

terez998
13. bře 2024

Zdravim chci se zeptat, 15.2. Jsem mela ms . 29.2. Jsem mela ovu sex probehl 27 a 29 . Dnes jsem mela dostat ms ale nic .. rano jsem delala mamatest a byla tam slaboulinka carecka ale pak sem ho udelala ted odpolko a nic . Ano vim ze se dela rano kde je to nejvyssi . Jen se rok snazime a ja si nechci davat plane nadeje . Myslite ze by to mohlo byt nebo spatny test?
Fotky jsou z ranniho testiku

klokanka31
13. bře 2024

@terez998 Je tam 🍀🍀

terez998
autor
13. bře 2024

@klokanka31 nemuzu tomu uverit ale jak je mozne ze druhy testik nic? Je to kvuli tomu ze je jeste nizke hcg ?

blecha94
13. bře 2024

Ahoj.

Mám na mamatestech takový duchy často, a menstruace nakonec vždycky přišla. Pochybuju, že to pokaždé bylo biochemko, takže jsem je prostě přestala kupovat. Nejlepší jsou za mě Dr. Max, zkusila bych třeba pozítří z raní moči ten a uvidíš.

Těhotná být samozřejmě můžeš a přála bych ti to, tak doufám, že tohle není případ jako u mě a vyjde to 🙂

klokanka31
13. bře 2024

@blecha94 Já za život udělala spoustu mamatestů a nikdy falešný duch...

klokanka31
13. bře 2024

@terez998 Může být nízké hcg, nebo by to taky mohlo být biochemko...zkus zítra udělat další...

lencaa11
13. bře 2024

@terez998 je tam testovat dál ☘️☘️💜

reeeza
13. bře 2024

Vidím hezkého douška, ale test by neměl být po limitu. Tenhle měsíc jsem na to dojela, doušci po limitu a ms přišla. Takže bacha na to ;)

lilian2111
13. bře 2024

Taky mi dělal falešný //. Udělala bych jinou značku

blecha94
13. bře 2024

@klokanka31 Já na nich mívala ducha opravdu vždycky, možná by tam byl i kdybych ho počůrala uprostřed cyklu… 😀 S jinou značkou testů se mi tohle nikdy nestalo, tak nevim. Taková je moje zkušenost, mám k nim od tý doby celkem nedůvěru a kdybych šla pro test, tak pro tyhle ne.

martulka88
13. bře 2024

@terez998 nikdy jsem neměla ducha, abych nebyla těhotná ☺️

krisstina93
13. bře 2024

Já takovou čárku měla a byl falešný, těhotná sem nebyla. Mamatesty to dělají. Pockala bych a zopakovala třeba o víkendu, to už by musel byt silnější.

janches
13. bře 2024

@terez998 je tam pěkný duch 🍀 odpoledne už byla asi naředěná moč, tak se to nemuselo ukázat. Zkusila bych zítra nebo pozítří opět z ranní moči a uvidíte, zda zesílí 😊🍀 držím pěsti

terez998
autor
13. bře 2024

@reeeza nebyl po limitu

terez998
autor
14. bře 2024

Tak jsem si udelala test a uplne bilo :(

bathory87
14. bře 2024

@terez998 nemá cenu zkoušet za den... Lepší obden kdy hcg stoupá více. A zkusila bych i jiný test než mama test. Mě ducha nikdy neudělal a když jsem měla na mama test jednou ducha tak je z toho syn. Teď tam není nic a zítra můžou být carky. Dokud nepřijde MS tak je naděje vždycky.

lencaa11
14. bře 2024

@terez998 počkala bych na Ms a testovala jiným testem myslím že kdyby to bylo tt duch by tam byl jako na jiném testu

terez998
autor
14. bře 2024

@bathory87 prave dorazila :/

bathory87
14. bře 2024

@terez998 to mě mrzí. Ale tak držím alespoň palce aby to vyšlo v dalším cyklu. Člověk nikdy nemá ztrácet naději.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru