Pěkný den maminky, snažíme se o miminko. První bylo z umělého oplodnění, mám dotaz. Měla jste některá na začátku těhotenství první příznak tiky v podbrisku? Mám je už cca přes týden, nejsou nijak bolestivé, začínají mě bolet prsa. Mám první den vynechanou menstruaci. Takže mě zajímá jestli jste někdo měla tiky v podbrisku a pak jste zjistila ze jste tehotna. Dekuju.
@chybadel test jsem si dělala dnes odpo, nejsem si jistá jestli tam druhá čárka byla. Jestli ano tak byla opravdu ale opravdu hodně hodně slabá. Není na test ještě brzy?
@makyna1999 zkus za 2 dny stejný test a uvidíš jestli sílí
@makyna1999 1 den zpoždění by už 👻 mel bejt vidět vyzkoušela bych test za par dní kdyby jste měla příznaky TT už by test ukázal
Já měla krásnou druhou čárku snad až 4 dny po vynechání ms. Ale občas mi MS "lítá". Pokud tam byl pidi duch naděje stále je .... udělej test zítra
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@makyna1999 udělej test a uvidíš po 1 dnu vynechání MS už by měl byt test pozitivni 😊👍