Zdravím, je to asi týden kdy jsem si dělala těhotenský test a vyšel negativní. Ale dnes jsem se na něj podívala a byl pozitivní (slabá čárka).
Už asi dva týdny mám příznaky těhotenství a jinak všechny testy byly negativní. Přikládám sem fotku toho testu. Dnes (15.8.) jsem si dělala odpoledne test a byl negativní tak nevím co si myslet. S přítelem chceme miminko ale mám tělísko. Mám už syna a u těch jsem měla méně příznaků než teď. Budu volat na gyndu za týden protože teď mají dovolenou ale chtěla jsem i názory ostatních. A poslední MS jsem měla 10.7. A měla jsem ji dostat 7.8. A nic do dneška.
Asi tak,viz výše, chcete dítě a máš tělísko?To se vylučuje, nemyslíš?...
@luciesofiealex hodně žen otěhotněly i přes tělísko a v prosinci ho budu dávat pryc
Pokud takhle se stínkem (ryskou) vyšel jenom jeden test, těhotenství to nebude. Také pociťujete "příznaky" už 14 dní, tp je opravdu dlouhá doba, aby test něco ukázal, takže to bude spíš nějakým rozhozeným zažíváním ap.
Samozřejmě můžete zkusit ještě zase testovat, ale nemyslím si, že byste byla těhotná.
@koralina20 já vím,mám ho taky a riziko znám,ale nepsala jsi že ho budeš dávat pryč. A raději bych spíš zavolala dr,hrozí mimodeložni ale to asi víš. Jinak držím palce🙂
@koralina20 test je negativní a záleží jaké tělísko máte jinak by vám už TT ukázal Ms někdy se může zpozdit ...vyzkoušet test za par dní já měla nehormonalni a Ms občas přišla 2-3 dny jinak ale cca 25-28 cyklus
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Nejak nechapu, chcete mimino a mas telisko? To mi hlava nebere.. 🤦♀️