Zdravim vsechny 🙂
Rada bych se zeptala na vas nazor ohledne toho,jestli muzu byt tehotna nebo ne. Jsem z toho zmatena,jelikoz beru antikoncepci.
Asi pred tydnem me zacalo pobolivat bricho a zaludek jsem mela jako na vode. Tento tyden v utery jsem rano trochu zaspinila. (Napadlo me uhnizdeni) Byl to takovy hnedy vytok,ale ne moc silny..objevil se jen rano. Od te doby me boli v podbrisku jako pri MS, kterou ale dostat ted nemam,jelikoz beru antikoncepci a pauzu si teda delam co dva mesice. Driv me prave v podbrisku mimo MS nebolelo. Jinak je i fakt,ze co se tyka prsou,tak me v nich obcas pichne a jsou lehce bolestive na dotek. Unava je taky desna.
Budu rada za odpovedi a nazory. Moc dekuji 🙂
muzes a nemusis.... udelej si test
Tady si myslím, že jsou nějaké rady zbytečné když si neuděláš test 🙂
Ahoj holky mam dotaz 🙂 mela sem zpožděnou menstruaci 4 dny pak jsem začla špinit a vcera rano sem to dostala předtim těhotenský test mi vyšla slaba čárka (duch) myslíte ze muzu byt těhotná i kdyz sem to dostala ??🙂 diky moc za odpovědi
Jeste bych se chtela zeptat. Kdybych nahodou tehotna byla a to jedno ranni spineni by znamenalo uhnizdeni vajicka..nevite za jak dlouho od uhnizdeni by to test ukazal? 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Zkusila bych těh. test. Moje kamarádka měla i s HA krásnou ovulaci 🙂