Můžu být těhotná?

petule407
4. bře 2016

Zdravim vsechny 🙂
Rada bych se zeptala na vas nazor ohledne toho,jestli muzu byt tehotna nebo ne. Jsem z toho zmatena,jelikoz beru antikoncepci.
Asi pred tydnem me zacalo pobolivat bricho a zaludek jsem mela jako na vode. Tento tyden v utery jsem rano trochu zaspinila. (Napadlo me uhnizdeni) Byl to takovy hnedy vytok,ale ne moc silny..objevil se jen rano. Od te doby me boli v podbrisku jako pri MS, kterou ale dostat ted nemam,jelikoz beru antikoncepci a pauzu si teda delam co dva mesice. Driv me prave v podbrisku mimo MS nebolelo. Jinak je i fakt,ze co se tyka prsou,tak me v nich obcas pichne a jsou lehce bolestive na dotek. Unava je taky desna.
Budu rada za odpovedi a nazory. Moc dekuji 🙂

alicie_k
4. bře 2016

Zkusila bych těh. test. Moje kamarádka měla i s HA krásnou ovulaci 🙂

evulina77
4. bře 2016

@petule407 taky mě napadá, že jsi si mohla pěkně rozházet hormony tím braním HA vkuse

eloana
4. bře 2016

muzes a nemusis.... udelej si test

lucienn5
4. bře 2016

Tady si myslím, že jsou nějaké rady zbytečné když si neuděláš test 🙂

petule407
autor
4. bře 2016

@evulina77 Rozhazane to nemam 🙂 Beru tuto antikoncepci uz 6 let a nikdy se mi to nestalo 🙂

petule407
autor
4. bře 2016

@lucienn5 Test jsem si delala zatim jeden a to v to utery,kdyz jsem mela to spineni. Ale pokud to bylo treba to uhnizdeni,tak by to podle me jeste neukazalo nic.
Jinak co se jeste priznaku tyka. Mam i bily vytok..takze asi budu testovat dal a uvidi se 🙂

petule407
autor
4. bře 2016

@alicie_k Tehu test jsem dela ten den,kdy jsem mela ten hnedy vytok rano a byl negativni. Pokud to ale bylo zahnizdeni v ten den,tak by tehotenstvi test jeste asi nepotvrdil 🙂

jaruska92
4. bře 2016

Ahoj holky mam dotaz 🙂 mela sem zpožděnou menstruaci 4 dny pak jsem začla špinit a vcera rano sem to dostala předtim těhotenský test mi vyšla slaba čárka (duch) myslíte ze muzu byt těhotná i kdyz sem to dostala ??🙂 diky moc za odpovědi

petule407
autor
4. bře 2016

Jeste bych se chtela zeptat. Kdybych nahodou tehotna byla a to jedno ranni spineni by znamenalo uhnizdeni vajicka..nevite za jak dlouho od uhnizdeni by to test ukazal? 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru