Můžu být těhotná?

monbonaa
27. črc 2023

Ahoj,
vůbec nevím co si mám už myslet. Zda počkat nebo zajít na gyndu?? Popíšu můj problém. MS mě chodí jako hodinky. Tento cyklus mám jiný.. Posunula se mi totiž ovulace o 3 nebo 4 dny..Takže k dnešku když nepočítám posunutou ovulaci mám 4 dny zpoždění. S posunutou ovulaci by to znamenalo včera nebo dnes bych měla mít MS.. Test negativní... Dneska akorát ráno se objevilo na vložky malinko růžovy výtok jinak nic... Já nevím co teď? Pockat?? Stalo se to někomu a bylo to nakonec těhotenství??

lencaa11
27. črc 2023

@monbonaa musíte počítat to posunuti ovulace tím pádem je čas počkala bych 14 dní když Ms nepřijde a test bude negativní zašla bych k lékaři tělo někdy si dělá co chce 👍☘️☘️

lauriak
27. črc 2023

Pokial moc tuzis po tehotenstve, casto testujes a stresujes sa tym, mozes si menstruaciu blokovat. Inak nevidim dovod navstevovat gynekologa. Ja som isla az ked mi meskala mesiac a test bol negativny.

elikk
27. črc 2023

@monbonaa dobrý den. Jen je mi 17. Na začátku jara jsem měla strašně dlouhé zpoždění v tu dobu jsem ještě nebrala antikoncepci, dáváme si pozor kontrolovali jsme vždy kondom ale taky chyba se mohla zbloudit + asi 14 denní zpoždění. Řekla jsem to svému klukovi a ikdyz jsem měla strašný strach donutil mě si udělat několik těhotenských testů asi 5 jich bylo všechny negativní ale měsíčky nikde. Také jsem měla narůžovělý výtok tak to jsem se začala bát ještě víc. Po dalších dnech přišli měsíčky. Takže z této zkušenosti bych si udělala víc testů a počkala tak bych to udělala aspoň já.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru