Zdravím, je mi 18 a snažili jsme se s přítelem o dítě. Vysadila jsem 15.11 antikoncepci kterou jsem brala asi cca 4 měsíce a to jsem občas zapoměla. První den poslední menstruace začal 7.12 a od té doby jsme měli nechráněný styk kdy ejakuloval vždy do mě nikdy mimo mě od 16.12 do 30.12 obden. Myslíte, že mám šanci být těhotná?28.12 mé pak bodalo v podbříšku,tak co hodinu,tak jsem to typovala na ovu a v ten den jsme meli sex s ejakulace do mě.Menstruace stále nepřišla a test značky pepino jsem si dělala, ale jedna čárka(taky může být brzo)Před početím jsem brala kyselinu listovou a Gynex,který jsem brala 2 týdny takže nevím jestli nemám náhodou kvůli nej zpozdeni ,ale doufám ,ze z toho neco bude.Taky jsme žili zdravě. V posledních dnech mam mirné křeče v podbrisku, migrény bolest v zádech a zvýšené pachy, měla jsem i jednorázove hnědočervená špinění,často chodím na záchod . Může to byt i uhnízděni vajíčka? Moc Dekuji za všechny odpovědi
Tehotenske priznaky jsou až s HCG, takže s pozitivním testem..
Bez pozitivního testu, čili přítomnosti hCG nejsou příznaky. Mate to vsugerovane…
Pokud je negativní test, pak to těhotenství nebude, zkusila bych zvolnit, psychika dokáže udělat vše možný 😕
@lilian2111 nevím možná jsem dělala test i brzy ,jsem tehotna podruhé poprvé se mi delo tak samo a žila jaem s tím ze tehotna nejsem a test mi ukazal těhotenství až v 2 měsíci ….a to až digitalni ,byla jsem měsíc tehotna a ten samy test mi neukazal nic ,uvidime z krve ale díky 🙂
V 18ti druhy dítě? Bože muj, to si otehotnela v 15ti ne😂
Ty se nejdřív ptáš, jestli můžeš být těhotná, máš negativní test a pak tvrdíš, že těhotná jsi? 😁 To mi úplně nedává smysl. Ale k tvému dotazu, ano, jednorázové zašpinění může značit nidaci. Klidně zkus ještě nějaký kvalitní papírový test s citlivostí 10, z první ranní moči. Ale to zajisté víš, když jste v 18 s partnerem natolik zodpovědní a zajištění, že se snažíte o miminko.
@k4445 Mohla jsi ho dělat brzo 🤷🏻♀️ Digital je upřímně úplně na nic. Za mě těhotná nejsi, ale třeba se pletu. 😊
@kkacca jsme spolu 4 a půl roku memu partnerovi je 21 a žijem v bytě 3+1 🙂 Nevím proč se tady ohánite neustale věkem ,ocividne jste neprejici člověk.A zbývá mi poslední rok zdravotní sestry který normálně odmaturuju a pracuj zle škole v nemonici na DPC jako sestra a místo už mám zajištěné ,nebim s čím mate neustale problém 🙂
@lenatko91 Memu partnerovi je 21 máme svoje bydlení a on normálně pracuje takže nevím proč tolik ironie🙂Ptala jsem se zde na par otázek a strhla se zde lavina úplně zcesty,od toho totiž tenhle web je kazdy má názor jiný pro někoho je v tomhle věku brzo pro někoho ne ..Nikde jsem nepsala ze tehotna jsem ,psala jsem ze jsem byla tehotna ale potratila jsem a test jámě měla pozitivní a těhotenství bylo zjištění az 7+1 a v prvním těhu jsem si dělala ten samy test co dnes v měsíci a pozitivní stále nebyl az o týden později digitalni ….mějte se hezky
@lilian2111 dogital mi výšek v prvním těhu jediný pozitivní a ten test ,co jsem dělala tak ne .No uvidime naděje si nedělám ale snazili jsme se dost a pokračovat budeme ,tak snad se zadaří
@kkacca ptala jsem se na uhnízdění a trosku rady nebo zkušenosti ,myslela jsem ,ze mi tady místo nesmyslneho rypani a ironie napíše někdo nějakou zkušenost nebo rady 🙂 .Nestuduju porodní sestru ani dětskou na praktické sestre jsme se učili úplně jiné témata a v práci a na praxi se taky setkávám s jinými tématy a každé tělo je takzez jiné takže každý to má jinak ,proto mi slo hlavně o zkušenosti maminek a žen🙂O hcg zjištěné mám,na tom není ani co hledat ,zajímala mě jina věc …mějte se 🙂🙂
@jjasmina ovu byla až 28.12 a už druhy den mam krece v podbrisku a mírné pichaní a včera jsem měla i spineni někde jsem cetla ze to muže byt i uhnizdovani což by odpovídalo když je uhnizdovani 7-8 den po oplodnění ..ms jsem měla pravidelnou,v pondělí se objednam k lékaři a uvidime každopádně se budeme snažit dal
Jak jsem již psala první těhotenství jsem zjistil ze jaem tehotna až 6 týden mi ukazal test v měsíci mi ten Pepino papirkovy neukazal nic
Ja si myslim, ze je brzy. Jak mas obvykle dlouhy cyklus? Bez antikoncepce to nebyva presne 30 dni kalendarni mesic, tak je lepsi testovat az v terminu ms. Ja mela po vysazeni cyklus i 6 tydnu, takze test po mesici mi samozrejme neukazal taky nic, az pak jsem zjistila kdy ms cekat… taky si zjisti neco o tom, jak se pocitaji tydny tehotenstvi podle posledni ms, je to takovy orientacni vypocet zpetne a kvuli tomu ve chvili kdy zjistis tehotenstvi uz jsi “ve druhem mesici”, ale to neznamena ze jsi uz mesic byla tehotna (“a nevedela o tom” jak pises), pocita se tam i ten cyklus ve kterem jsi otehotnela… kazdopadne, me z toho proste vychazi ze je nejspis brzy. Primarne na test, ale asi i celkove na dite, vzdyt nemas jeste hotovou skolu… myslis, ze se ti bude lip ucit na maturitu s kojencem?? Na to, ze mas spoustu casu a snazite se prvni mesic, to podle me prilis prozivas, jako chapu ze ses asi nadchla pro to rozhodnuti a tak to ted neustale resis, ale pro psychiku je lepsi, kdyz to spis nechas plynout a prijmes veci tak jak jsou - casto jde pak i otehotneni lepe nez pri “urputnem” snazeni.
@k4445 když napíšeš, že se snažíte s partnerem o miminko, tak pochopíme, že se udělal dovnitř… 😃🤦🏻♀️ jinak teď tyhle tvoje pocity jsou vsugerované, jak píšou holky nahoře. Také jsem to zažila, i “ranní nevolnosti” jsem měla.
PS. Jako vážně si myslíš, že ti někde dají smlouvu na HP, když tam přijde osmnáctka s pupkem?
@mysh_me maturitu dělám teď a zajištění jsme ,kdybych se necítila tak se na tohle vůbec neptam ,jedna skupina lidi mi řekla ,že mám čas jedna ne ,žijeme normálně spolu jsme spolu 4.5 let.Cítíme to takhle jelikož jsme o malé už přišli byla jsem tehotna 7+1 otehotnela Zaczakem dubna dělala si test v polovině května papirkoby pepino a nic pak jsem si dělala test 28.5 clearblue digital a tam hned ze jsem víc jak v měsíci ….pak jsme o mimco přišli
Tak jaem se nějak vzpomatobala a chtěli jame znovu poslední menzes jsem měla 7.12 a 6 dnů pak jsem cítila 28.12 jak mě picha v jedné strane podbrisku tak jsem si byla jistá ze to je ovu meli jsme obden sex kdy ejakuloval do mě.Tak se v pomdeli objednam na krevní testy a uvidím.Svůj cyklus jsem upřímně ani nepozorovala 22.12 jsem byla na uktrazbuku a tam mi řekla ze dozrávají folikuly a v nejbližší době timpadem ovu ukazovala mi i ze z toho můžou byt detatka.Tak uvidime jak vse dopadne
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@k4445 odpověď ti dá test..