Můžu být těhotná?

21. zář 2022

Dobrý den chtela bych se zeptat zda je možné otěhotnět kdyz moje poslední ovulace byla od 31.8 do 6.9... a nechraneny sex sem mela 11.9, menstruace mela přijít 19.9 ale nedostavila se... mohu být tehotna? A HA neberu kvuli zdravotním problémům

maxulekapcule
21. zář 2022

Nejspíš ne, tos měla tak dlouho ovulaci?

zrzeckas
21. zář 2022

Může to být cokoli..... Zakladni otazka... Test dopadl jak? Jestli na sobe poznas ovu, tak pocitam, ze negativne... A bez HA se MS opozdit muze s klidem i tyden zcela bezne.... Pokud i test je negativni, tak bych byla do dalsiho pondelka v klidu, kdyz tak pak bych zasla k dr.... Opozdit se muze z mnoha duvodu

autor
21. zář 2022

@maxulekapcule samozdrejmne ne , sou doto zapocinate plodné dny ovulace

autor
21. zář 2022

@zrzeckas žádný sme si nedělala ještě.... ale vždy poznam že se menstruace blíží ted nic

bara88
21. zář 2022

A není jednodušší si udělat test?nebo myslíš že tady někdo má věšteckou kouli?

autor
21. zář 2022

@bara88 takhle chytrý lidi miluju , tohle je založené kvůli otazkam ne? Tak neni zakázané se ptát na to co nás zajímá? :D

bara88
21. zář 2022

Však já ti nic nezakazuji, taky sem se tě zeptala jestli není jednodušší si udělat test

lencaa11
21. zář 2022

Že by ovulace byla tak dlouhá to bych řekla že ne ovu klidně mohla bejt jiný datum a těhotná bejt muzete a taky ne asi bych opravdu udělala test a podle toho uvidíte ☘️👍

autor
21. zář 2022

@bara88 prvé se zeptám zda mám podle priznaku neco podnikat nez delat ukvapené závěry....

bara88
21. zář 2022

Jako to že uděláš test je ukvapeny závěr?

leniczka23
21. zář 2022

Tak za prvé, ovulace trvá pár hodin, ne několik dnů. Za druhé, když ovulace skončí, tak po ní už je game over , takže pokud proběhla ovulace 6.9. tak ne, 11.9. otěhotnět nemůžeš. No a za třetí, pokud máš x dní zpoždění, nejlepší je si udělat těhotenský test.
I když počkej..

leniczka23
21. zář 2022
jaja01k
21. zář 2022

Pokud ovulace skutečně proběhla kolem toho 5.9., tak je téměř vyloučené, že bys ze styku 11.9. otěhotněla. Pokud byla ovulace později, některé metody jejího určování nejsou úplně spolehlivé, otěhotnět jsi mohla. Nejlepší je udělat si těhotenský test a budeš mít jasno. Ale já bych si vsadila na to, že těhotná nejsi. Zpožděná menstruace může být ze spousty různých důvodů.

autor
21. zář 2022

@leniczka23 schazujes jen sebe tím svým tapnym příspěvkem a ne mě ale jen sebe zlato .... bože jak ste povrchní clovek se zeptá a uz , pockje až ty budeš chtít vědět něco, lidi ti pošlou možná tqk h....

bara88
21. zář 2022

Tím shazovanim se ,si nejsem úplně jistá🙂

autor
21. zář 2022

@bara88 ja nikoho neurazil a ani se nepovažuji jako vy tady

bara88
21. zář 2022

A však my sme tě urazily čím?

leniczka23
21. zář 2022

Já jsem ti nejprve, ve vší slušnosti odpověděla na tvůj dotaz. Toho sis asi nevšimla..jinak se ti omlouvám, ale po spojeni ,, tapnym prispevkem " sem přestala číst.
Přeji hezký den a ještě jednou doporučuji udělat test, poví ti víc, nez tapný ženský na koníku😉

jjasmina
21. zář 2022

Je to 50/50 🤣

autor
21. zář 2022

@bara88 jak by vám bylo kdybyste někoho poprosila o radu a bylo byto typu vestecka koule a podobně... buď mám co říct a nebo se nevyjádřuji kdyz k tomu nemůžu vynechat jedovatou poznámku... ale koukám že na nakou slušnou radu bez jedovatých poznámek nenarazim, vestecka koule vám to určitě řekne

madbetka
21. zář 2022

Ne, nemůžeš. Pokud ti skončilo plodné období 6.9., tak neexistuje možnost, jak otěhotnět 11.9. To jednoduše nejde, vajíčko je po uvolnění schopno oplodnění maximálně 24h, ale to fakt maximálně.

Samozřejmě ale existuje možnost, že jsi špatně určila plodné dny. Jak víš, kdy jsi je měla?
Na otázku ohledně těhotenství ti ale opravdu odpoví jen test 🙂

sudylichozrout
21. zář 2022

Jak to máme, hergot, vědět?

autor
21. zář 2022

@sudylichozrout další slepíce co k téma nemá ani co říct ale rejpat to umí, kokodak

sudylichozrout
21. zář 2022

No já ti nevím, kočko, kdo z nás tady je za slepici. Spíš asi ty, když nejsi schopná pobrat to, že to prostě vědět NEMŮŽEME. A zároveň jsi to ty, kdo nezná ženský cyklus a myslíš si, že ovulace trvá 5 dnů a otěhotnět můžeš ještě x dnů poté. A v neposlední řadě jsi to ty, kdo není schopen napsat jednu větu bez hrubky. Takže víš jak...

autor
21. zář 2022

@sudylichozrout hrubky sou nic oproti ponižování nebo schazovani je normalni jen kvuli tomu ze se člověk zeptá? Když mi nemas co říct a slušně bez trapnej komentářů tak se radši zdrž, nikdo na toeni zvedavej byla to jen otázka a jeste slušná, za to o odpovědi od některých co sme se dočkala ani jako vyhlídka slušnosti neni

sudylichozrout
21. zář 2022

Ale vzdyt ja ti odpovedela na tvou otazku. Nemuzeme to vedet. To, ze ty tomu nerozumis, nebo nechces rozumet, uz neni muj problem. Ponizujes se sama tim, jak reagujes.

autor
21. zář 2022

@sudylichozrout opravdu každá vaše reakce mě chytla za srdce jak ji myslíte že srdce .... opravdu škoda se ptát, to že si někdo neni něčím jistý ještě nedává někomu právo být ponižován a pokud se vám můj příspěvek nelíbil někdo vás neprosil o vyjádření, milionů jiných věcí , prostě se clovek zeptá kdyz neví a nečeká kousave poznámky od každé zvas tady buď, slušně nebo se nevyjadrovat vubec

bara88
21. zář 2022

Hele ale my se slušně vyjádřily🙂

teplaka1
21. zář 2022

Myslím ze těhotná nebudete, leda by ovulace byla později,ale zkuste tehu.test.ten vam ukáže jak to je.. Pokud nic neukaze tak bych se poradila s gynekologem,pokud uz mate zpoždění 🙂

sudylichozrout
21. zář 2022

Kocko, ale tady nejsme v Rusku, ja se muzu vyjadrovat k cemukoliv a jak uznam za vhodne.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru