Dobrý den ,omlouvám se za hloupý dotaz,dělala jsem to přítelovi pusou a po té co se udelal si to setřel kapesnikem ,sperma měl trochu na prstech ale utřel se kapesnikem, po 20 minutách mi zavedl prsty do pochvy ,obáváme se zda je možné těhotenství ( mam 11 den cyklu ).Dekuju za odpovědi .
@martulka88 Ptám se ,protože každý píše na internetu něco jiného ,tak me zajímalo ,jaky na to mate názor vy tady, tak očekávám slušné odpovědi
@1234anonym1234 Poté, co ejakulát opustí tělo, schne velmi rychle. A jakmile uschne, všechno sperma odumírá. Co se týče pokožky na ruce, semeno uschne a odumře velmi rychle, během několika minut.
Ne opravdu nebudeš těhotná a doporučuju než začneš souložit vědět o tom trošku víc než víš teď. Což už je pozdě, ale přece, zkus to.
🤭😆
@1234anonym1234 Normální člověk by takovou otázku ani nepoložil 😉 Takže jsi dítě, co se nudí a nebo - a to je ta horší varianta - jsi člověk, co chce sex a neví, jak to funguje a tudíž by sis měla doplnit základní znalosti 😉
Jo a nemnožit se prosím.😁
@martulka88 tak to jsi zabila 😂😂😂
@dasipe Já normálně na tohle nereaguji, ale to se už fakt nedá :D
Tvl,jsou praaazdniny🤣 jedna (nejspiš ta sama pod jinym nickem) se boji bo se utřela rukavem,či jak to bylo a tady po 20min!Zasunul prsty... do několika min sperma na vzduchu odumira... ale kdyby nahodou,mam pro miminko jmeno:David Copperfield...😅🤣
@l01991 hej tak to si fakt zabila 🤣🤣🤣🤣🤣
@1234anonym1234 Každou chvíli se tu tenhle typ dotazu opakuje, chtělo by to buď trošku hledat, nebo si něco o rozmnožování člověka nastudovat. Anebo ideálně netrolit. Jinak porodíš od nervů do tří dnů paterčata.
@martulka88 to víš, učený z nebe nespad...ale debily jako kdyby házeli... 😀
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@1234anonym1234 Gratuluji, čekáte jednorožce 👏