Dobrý den,chtěla bych se zeptat
Minulý týden jsem si dělala těhotenský test a měla jsem tam ducha to samé i na druhém testu
Další test byl negativní další zase pozitivní a pak zase negativní
Myslíte že můžu být těhotná ?
Dnes sem chtěla jít k doktorce ale teď vůbec nevím jestli mám jít nebo ne
@sarah200 tak to je hodně slabý duch, něco malinko tam vidím, ale musím se snažit, MS dorazila dle očekávání? Pokud je v době, kdy měla být a tt je takto, tak bych to asi moc neviděla na těhotenství, ale ještě naděje samozřejmě je. Zkus ještě vydržet a udělat znovu. Jen v očekávanou ms už by ta čárka měla být silnější. Držím palce
@sarah200 Pepino se hodně zhoršil, pokud není čárka i na jiném testu vůbec bych se jím nevzrušovala....Pokud by jsi byla těhotná, měla by jsi na Mamatestu celkem slušnou čárku už jen proto, že Papino má méně barviva, zkus jinou značku popřípadě digitální a budeš mít jasno a k dr.,nechápu proč bys chodila???Problémy nemáš, těhotenství Ti stejně takhle brzy nepotvrdí, proto se chodí kolem 7.-8.týdne....
@zlaticko22 ms jsem dostala dnes ráno je mi to blbe takhle psát ale mám ji jinou než jindy
Počkám až mi skončí ms a zkusím udělat test znovu
Četla jsem i že test Pepino dělá duchy ale jsou i ženy ktery si test Pepino chválí
Uvidíme až skončí ms jinak moc děkuji za rady
Mám na vás ještě jednu otázku dnes jak sem psala mi začala ms ale mám ji jinou než jindy je hnědá až do černa
Nevíte čím to může být ?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
@sarah200 samozřejmě, že můžeš. Pokud jsi sexuálně aktivní, můžeš být těhotná.