Mužů být těhotná?

techetova
6. říj 2021

Dobry den,chtela bych vás poprosit jestli je možnost ze jsem těhotná , dělala jsem tehu test ,a mám 5 dni zpoždění , moc děkuji za odpovědi

te_reza
6. říj 2021

Za mě je pozitivní, ale na 5 dní zpoždění je dost slabý.

stastnamatka07
6. říj 2021

@techetova Podle mě je pozitivní, zašla bych na krev klidně i jako samoplátce aby jste měla jistotu.

nikjean
6. říj 2021

Já to tady dneska nedávám 😂 😂 😂 Dneska je to perla, za perlou.

Je absolutně nemožné, abys byla těhotná, když máš na testu 2 čárky, to se prostě vylučuje!

nikjean
6. říj 2021

@te_reza přece Nezáleží na zpoždění, ale na tom, kdy byla ovulace přece.

techetova
autor
6. říj 2021

@te_reza Moc Děkuji 😊

techetova
autor
6. říj 2021

@stastnamatka07 Určitě zajdu,a moc Děkuji 😊

stastnamatka07
6. říj 2021

@nikjean Tak sem nelez, jednoduchý. Tam mi ironicky přeješ těhotenství a tady se druhé směješ.

izzylka
6. říj 2021

@nikjean já už radši ani nereagovala 🙈...ale přesně, dnes to tu jede 🤣

te_reza
6. říj 2021

@nikjean no a? Mě je putna, kdy měla tazatelka ovulku😉 jen konstatuju že je pozitivní, ale slabě, věřím, že úplně debilní není a dál se zařídí.

nikjean
Autor odpověď smazal
Zobraz
nikjean
6. říj 2021

@te_reza Proč si tak ofenzivní? Napsala si, že je test pozitivní, ale na to, že má 5. den zpoždění je to slabé a já pouze dodala, že na tom nezaleží, protože podstatné je, kdy byla ovulace, v případě, že byla později je síla čárky úplně v pohodě. A asi to neví, a je (jak ty říkáš) debilní, když se ptá, zda je těhotná, při pozitivním testu. 😀

izzylka
6. říj 2021

@techetova za mě jen jedna věc...pokud půjdeš na krev, tak ti ta jedna hodnota řekne velký prd...bys musela pak ještě 1-2x a obden na krev ( protože hcg se má ob den zdvojnásobovat)...ale podle mě je to uplně zbytečný...prostě za 7-14 dní volej na gyndu a čekej 🤷🏻‍♀️

te_reza
6. říj 2021

@nikjean no mě to přišlo jak poučení nejvyššího než dodatek 😂 a já sem ovulaci třeba nikdy neřešila, prostě sme si vrzli a bylo to. Spousta ženských bere ovulaci plus mínus

nikjean
6. říj 2021

@stastnamatka07 Ty šťastná matko, dej se do kupy. Jsi absolutně mimo. Popřála jsem ti, bez jakékoliv ironie. Dokonce jsem ti i řekla, jaké jsou v tvém případě možnosti, naprosto bez jakýchkoliv urážek. Ty sis evidentně představovala jiné odpovědi, tak se stavíš do útočné pozice a hraješ si na ublíženou. Neříkej mi prosím, kde mohu diskutovat. Bude asi nejlepší, když si spolu se zakladatelkou zde vytvoříš uzavřenou skupinu, kde můžete rozebírat tyto stupidní dotazy horem dolem.
Mě jen fakt děsí, že někdo, kdo si neumí ani přečíst návod těhotenského testu má vychovávat děcko.

techetova
autor
6. říj 2021

@nikjea Děkuji za vyjádření , ale pokud se vám můj příspěvek nelíbí , tak nevím proč ho vůbec komentujete , za zeptani člověk nic nedá, přeji hezky den

nikjean
6. říj 2021

@techetova Číst evidentně umíš, tak proč si proboha nepřečteš návod, kde je jasně napsané, jak test vyhodnotit, pak bys ses nemusela ptát tady. Každý den ty stejně hloupé dotazy, to je fakt na hlavu.

techetova
autor
6. říj 2021

@izzylka Děkuji 😊

techetova
autor
6. říj 2021

@nikjean Nechápu s jakého důvodu se do me na vážíte , nic jsem Vám neudělala , ano číst umím , je to dost slabé , a vy jste reagovat vůbec nemusela a co vy čtete nebo nečtete je vás problém nevidím nic špatného na to se zeptat jiných a zkušených .

mmichaella
6. říj 2021

Tak já nikdy neměla první dny (a to i zpozdeni) silné čárky. Tohle mi přijde v pohode a preju, at sílí 🙂

stastnamatka07
6. říj 2021

@techetova To si zvykneš, že tě tady ukamenují za každý dotaz 😁 Prostě běž na krev ať víš a pak se domluv kdy máš jít na kontrolu 😊

izzylka
6. říj 2021

@stastnamatka07 prosím tě, a co ji řekne krev jiného, než ten test? 🤔🤔

techetova
autor
6. říj 2021

@mmichaella Moc Děkuji , tak snad se povedlo 😊

sirinfirst
6. říj 2021

@izzylka vůbec nic.. ale může na tu krev běhat ob den a vynášet si data do grafu 😀

izzylka
6. říj 2021

@sirinfirst 🤣🤣

nikjean
6. říj 2021

@stastnamatka07 Ty jo, to jsou rady k nezaplacení. Až půjdu ke svojí gynekoložce, musím jí vzdát hold, protože jestli takové případy, jako ty, má ve své ordinaci každý den, tak musí mít opravdu nervy ze zlata.

lucieevita
6. říj 2021

@techetova Ježíši, tady jsou některé holky tak zlé 😒
Jde o pozitivním těhotenský test, pokud bude vše v pořádku, tak gratuluji maminko ♥️ objednej se na gynekologii, objednají tě podle mě kolem 4 tt, do té doby můžeš průběžně testovat, já měla 5. den po meškání ještě slabší čárku. Mám ovu až 20. den.. takže na tom jak je výrazná nezáleží.. důležité je, že test je pozitivní 🙂

stockib
7. říj 2021

@izzylka Zajímavé, mě v CARu řekli, že 14 dní po KETu si mám udělat test, a když tam bude jen duch, mám jít na krev na potvrzení. 😀 Jako je fakt, že vím, kdy proběhlo oplodnění, což zadavatelka asi úplně neví, ale tak asi množství hcg?

nikjean
7. říj 2021

@stockib Množství HCG ti v podstatě nic neřekne. To důležité je, zda HCG narůstá, jak má, takže by musela chodit na krev opakovaně, aby zjistila, zda je těhotenství prosperující nebo naopak. Konec konců, to zjistí i tak, že bude dál testovat a bude čárka sílit.
A asi ti nemusím říkat, jaký je rozdíl mezi tím, kdy máš evidentně problém a jsi sledována CARem a tímto případem.

stockib
Autor odpověď smazal
Zobraz
stockib
7. říj 2021

@nikjean Jako jo, jen mě teda zarazilo, co to řekne mě, pokud půjdu jen jednou na krev. 😀 No třeba až jim zavolám, že podle krve takové hcg, pošlou mě na krev znovu, jestli to roste, ale dopředu nic takového neříkali. 😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru