Dobry den,chtela bych vás poprosit jestli je možnost ze jsem těhotná , dělala jsem tehu test ,a mám 5 dni zpoždění , moc děkuji za odpovědi
@techetova Podle mě je pozitivní, zašla bych na krev klidně i jako samoplátce aby jste měla jistotu.
Já to tady dneska nedávám 😂 😂 😂 Dneska je to perla, za perlou.
Je absolutně nemožné, abys byla těhotná, když máš na testu 2 čárky, to se prostě vylučuje!
@stastnamatka07 Určitě zajdu,a moc Děkuji 😊
@nikjean Tak sem nelez, jednoduchý. Tam mi ironicky přeješ těhotenství a tady se druhé směješ.
@te_reza Proč si tak ofenzivní? Napsala si, že je test pozitivní, ale na to, že má 5. den zpoždění je to slabé a já pouze dodala, že na tom nezaleží, protože podstatné je, kdy byla ovulace, v případě, že byla později je síla čárky úplně v pohodě. A asi to neví, a je (jak ty říkáš) debilní, když se ptá, zda je těhotná, při pozitivním testu. 😀
@stastnamatka07 Ty šťastná matko, dej se do kupy. Jsi absolutně mimo. Popřála jsem ti, bez jakékoliv ironie. Dokonce jsem ti i řekla, jaké jsou v tvém případě možnosti, naprosto bez jakýchkoliv urážek. Ty sis evidentně představovala jiné odpovědi, tak se stavíš do útočné pozice a hraješ si na ublíženou. Neříkej mi prosím, kde mohu diskutovat. Bude asi nejlepší, když si spolu se zakladatelkou zde vytvoříš uzavřenou skupinu, kde můžete rozebírat tyto stupidní dotazy horem dolem.
Mě jen fakt děsí, že někdo, kdo si neumí ani přečíst návod těhotenského testu má vychovávat děcko.
Tak já nikdy neměla první dny (a to i zpozdeni) silné čárky. Tohle mi přijde v pohode a preju, at sílí 🙂
@techetova To si zvykneš, že tě tady ukamenují za každý dotaz 😁 Prostě běž na krev ať víš a pak se domluv kdy máš jít na kontrolu 😊
@stastnamatka07 prosím tě, a co ji řekne krev jiného, než ten test? 🤔🤔
@mmichaella Moc Děkuji , tak snad se povedlo 😊
@izzylka vůbec nic.. ale může na tu krev běhat ob den a vynášet si data do grafu 😀
@sirinfirst 🤣🤣
@stastnamatka07 Ty jo, to jsou rady k nezaplacení. Až půjdu ke svojí gynekoložce, musím jí vzdát hold, protože jestli takové případy, jako ty, má ve své ordinaci každý den, tak musí mít opravdu nervy ze zlata.
@techetova Ježíši, tady jsou některé holky tak zlé 😒
Jde o pozitivním těhotenský test, pokud bude vše v pořádku, tak gratuluji maminko ♥️ objednej se na gynekologii, objednají tě podle mě kolem 4 tt, do té doby můžeš průběžně testovat, já měla 5. den po meškání ještě slabší čárku. Mám ovu až 20. den.. takže na tom jak je výrazná nezáleží.. důležité je, že test je pozitivní 🙂
@stockib Množství HCG ti v podstatě nic neřekne. To důležité je, zda HCG narůstá, jak má, takže by musela chodit na krev opakovaně, aby zjistila, zda je těhotenství prosperující nebo naopak. Konec konců, to zjistí i tak, že bude dál testovat a bude čárka sílit.
A asi ti nemusím říkat, jaký je rozdíl mezi tím, kdy máš evidentně problém a jsi sledována CARem a tímto případem.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Za mě je pozitivní, ale na 5 dní zpoždění je dost slabý.