Můžu být těhotná?

6. zář 2021

Ahoj, chci se zeptat, jestli je možné otěhotnět po týdnu revize? V den revize mi zmizely jak mávnutím proutku všechny těhu příznaky a už týden mi zase bolí prsa a 2x mi bylo na zvracení. Udělala jsem si těhotenský test a je tam slaboulinká čárka, tak nevím, zda HCG nestihlo klesnout, nebo jsem těhotná. Bohužel tím, že jsme měli už před revizí dost dlouho půst, tak jsme se neudrželi :-/ Vím, že by mě dr nepochválil...

izzylka
6. zář 2021

Nějak nechápu...jsi týden po revizi, nebo jste měli sex týden po revizi...nebo? 🤷🏻‍♀️

autor
6. zář 2021

@izzylka po revizi jsem 20 dní

kmarie81
6. zář 2021

Takze si mela sex cca 10 - 15 dni po revizi? A proc si byla na revizi?

izzylka
6. zář 2021

A sex jste měli teda týden po revizi? Takže je to cca 13 dní od sexu? Promiň, já to z toho příspěvku moc nechápu 🤔 jestli je to tak jak píšu, tak je to teoreticky asi i možné. Jen nechápu, proč jste alespoň nepoužili ochranu 🤔

autor
6. zář 2021

@kmarie81 protože jsem měla zamlklé těhotenství....asi bych na ní nešla, když by bylo miminko v pořádku ne

autor
6. zář 2021

@izzylka Chápat to nemusíš, nepotřebuju rady moralizátorů, promiň...ptám se proto, že jsem chtěla vyloučit to, že je to ještě dojezd HCG toho těhu, co jsem měla, nebo je možné být těhotná znovu. Zase mi bolí prsa, měla jsem návaly na zvracení... samozřejmě mimčo chceme a ani jsme jí u sebe neměli, myslela jsem, že to vydržíme déle

izzylka
6. zář 2021

No, ono než moralizování jde spíš o to, že díky zásahu do čípku to těhu může zase dopadnout špatně 🤷🏻‍♀️
Jinak ono o záleží, v jakém týdnu jsi na zákroku byla...hcg klesá docela pomalu 🤷🏻‍♀️

kmarie81
6. zář 2021

No jestli si byla tehotna 9-12 t, tak tam je ta hladina hcg nejvyssi, ale stejne by to asi chtelo vedet tu hladinu pred revizi, pry klesa priblizne stejne jako stoupani (jen od 13 tt uz nestoupa, ale klesa a ustali se ted nevim v kterym tydnu a zustava priblizne na stejne hodnote az do porodu, taky ta poucka ze za 2 dny stoupne o min. jednou tolik, je jen ze zacatku tehotenstvi pak je to jednou za 3 dny... a od toho 13 t klesa). Po porodu do zhruba 3 tydnu by melo byt na 0 i po interrupci, coz 20 den uz jsou vicemene ty 3 tydny, (po revizi jsi 20 dni ale prestat tukat mohlo mnohem driv a to hcg mohlo na stav uz reagovat - proto sem se ptala - u interrupce bys to vedela presne, kdy melo zacit klesat. No asi bych si byt tebou pozitri udelala novy test a uvidis jestli sili... Protoze mozny to je hodne, ovulace mohla krasne probehnout a trebas ste se krasne trefili jak se rika mohlo to tam byt poradne pohnojeny.... Kazdopadne preju at si v poradku a jestli jo a prejes si to, tak drzim palce at to tentokrat dopadne dobre.

aselluska
6. zář 2021

Ale podle toho co píše, tě nechce moralizovat, jen pochopit co píšeš, aby poradila a vůbec se v tom vyznala.

autor
6. zář 2021

@kmarie81 byla jsem čerstvě v 8 tt

kmarie81
6. zář 2021

Zitra si zkus novy test a budes o trochu moudrejsi

maxulekapcule
7. zář 2021

Me HCG zmizelo az po sesti tydnech, az po druhe MS. Pravdepodobne to bude jeste zbytej z predchoziho tehu.

teress1215
7. zář 2021

Ano je možné ze jsi těhotná, ale také je možné že stále nekleslo hcg, mě se takhle stala nehoda kdy nám ochrana nevydržela. Proto se chodí na krev zda hcg klesá a nebo ne ale mě na ni také nikdo neposlal. Bohužel vás asi zklamu, miminko mi odešlo s menstruaci a byla to pro mě další zbytečná rána v životě. Ono se doporučuje počkat z nějakého důvodu ale chápu, že miminko je v tu chvíli to jediné co vas muže zachránit.. já byla na revizi v 9tt, hned na to sem měla biochemické těhotenství a přišla sem o ovulaci 😞 naštěstí ta se brzy vratila takže snažení o miminko bylo zase zpět 😊 ono se říká ze po potratu je tělo jako pohnojené

autor
7. zář 2021

@kmarie81 děkuju 🙂

autor
7. zář 2021

@teress1215 mě nebrali krev ani během těhu, ani po, nevím zda moje mudra šetří nebo co, ale ani mi nenabídla, že mi vezme krev, takže uvidím, počkám ještě týden dva a uvidíme

teress1215
7. zář 2021

Na krev mě také nikdo neposilal ani během tehu jestli hcg roste 😊 kazdopadně, pro to tělo to nebude takhle brzy úplně nejlepší otěhotnět, dostalo teď velikou ránu tou revizi a tak bych vydržela tu doporučenou dobu. Já vím ze se to zda nekonečně dlouhé ale ono to uteče jako voda. Byla sem na revizi v březnu a také to uteklo.. těhotenství bude mnohem delší než čekat par cyklu 😁😊

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru