Holky, 13.5. jsem vysadila antikoncepci a po menstruaci jsme měli nechraneny sex každý den. Nyní mám už přes týden velmi citlive až bolestive bradavky, tvrdnou a zvetsujou se mi prsa. Mam nevolnosti a jim věci co normalne ne a pořád škytam a často chodim na záchod. Od 18teho jsem ještě menses nedostala aLe na to se spoléhat nemůžu. Mam to nepravidelný. Test jsem si dělala ve středu a vyšel negativní. Jaka je pravděpodobnost že bych mohla byt těhotna? Děkuji za odpověď
@miskacerna Hej věšteckou kouli fakt nemáme... Máš šanci tak 50 na 50 a větší prsa či citlivé bradavky můžou být příznakem PMS, to jsem měla každý měsíc. Tělo se dává po HA dokupy. A souhlas s příspěvkem nade mnou - takových dotazů je tu milion a nikdo ti přesně neodpoví.
A teda nerozumím, kdy to máš dostat. 13.5. jsi vysadila a tu menstruaci, kterou zmiňuješ, jsi měla teda kdy?
Je to otravne, podobne prispevky by fakt mely padat do spamu. Takze jednou provzdy: nikdo na Koniku prece nema kristalovou kouli!
A co zkusit test? 😅
Koukám že jsem narazila.. test jsem zkoušela a vyšel negativní. to je myslím v příspěvku psáno. Chápu že je tu toho mnoho ale každý případ je myslím specifický a pokud vás to otravuje tak to ignorovat? Poslední ms jsEm měla od 14-18
@miskacerna přesně, odpověděla sis sama, každý případ je specifický 🙂 Takže odpověď je možná ano, možná ne ,víc asi z nikoho nedostaneš 🙂
@miskacerna Těhotná být můžeš. Každý, kdo měl nechráněný pohlavní styk, může být těhotný. Víc ti tu ale nikdo nepoví.
Muzes a nemusis. Vic ti k tomu asi nikdo momentalne nerekne.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
to je furt dokola totok😀 Projdi si diskuze se stejným názvem ,a že jich tady je a dozvíš se odpověď 😉