Ahojky, chci se zeptat,jestli nemáte zkušenost.
beru už přes týden antibiotika na zánět moč.cest a už mám skoro týden zpoždění...mívám pravidelné cykly,max.28 den,dnes jsem 34DC a všechny testy negativní,MS nikde.
Jen jsem špinila 25 a 27 DC,krátce,potom nic..
Myslíte že by mohli atb způsobit,že by testy byly negativní a já přesto těhu? Děkuji
atb nezpusobi negativni test, ale v pohode mohou rozhodit telo a menstruaci oddalit + potiraji fukcnost HA, takze pozor na to.
Ja antikoncepci nepouzivam,snazime se o mimi. Prave ze tyhle atb zbarvuji moc,jsou na moc.cesty tak jestli to nj to nemuze mit vliv. Diky za rady,je to mozny,ze to mam posunute tema atb.
myslím, že atb na výsledek testu mít vliv nemohou, hcg se tvoří jedině v těhotenství nebo třeba cysta
@snezenka123 tk urcite ti mohla cela ta nemoc + antibiotika ovulaci posunout. Cekas MS a teoreticky muzes zatim jen ovulovat. Jeste vyckej 🙂
@nonnni dekuji,no cekam cekam,furt nic. Milujeme se i nekolikrat denne,takze sance tady porad je. I kdyz vcerj me bolelo bricho,jako kdybych to mela kazdnou chvili dostat. Dneska dobiram atb,tak uvidime,co se bud
E dit,jestli to po dobrani treba pak dostanu
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
ATB těhotenské testy neovlivní.