Může to být vytoužené těhotenství?

29. bře 2023

Chtela bych se zeptat ...Po nechranenem styku , 5 dny zpozdena menstruace . TT negativní.... Dnes 6 den od vynechání sem mela od rána občasnou pichlavou bolest na levé straně a přetrvává v intervalech celi den, objevila sem na kalhotkách červený vytok ale že by to byla menstruace mi nepřijde(necítím priznaky jako každý měsíc před MS) může to být uhnizdovani bazalni teplota mi kolísá kolem 36,8-37,2 . Může to být vytoužené tehotenstvi a nebo se přece jen dostaví menstruace a další snažení o miminko ? Děkuji

lencaa11
30. bře 2023

Může to bejt Ms tělo není stroj 6 dní zpoždění už by na TT byla čárka nebo aspoň 👻 udělala bych ještě test pokud bude negativní tak to těhotenství není ☘️☘️

autor
30. bře 2023

@lencaa11 není možné ze je to uhnizdovani? A ze oplodneni bylo dyl ? Měřím si každý den bazalni teplotu a dnes opět přes 37 a krvaceni uz není žádné a myslím že menstruaci poznam každý měsíc ale tentokrát ani jedné priznak ... jinak děkuji za odpověď

autor
30. bře 2023

Tuhle teplotu mám okolo 2 tydnu

lencaa11
30. bře 2023

Možný je vše vyzkoušet tt za parní týden po vynechání Ms by už aspoň 👻 na TT byl zašla bych na krev taky záleží na vašem cyklu jak ho máte dlouhý atd...

lencaa11
Autor odpověď smazal
Zobraz

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru