ahoj holky mam dotaz.3.2. jsem mela ovulaci teda podle kalendare a od 6.2. jsem zacala spinit,takovy hnedy vytok i na kalhotkach,ale jen trochu.ten vytok mam do dneška a jeste k tomu od 8.2. mam nekdy na toaletnim papire nekdy trochu krve.ale jen po curani jinak porad hnede spineni.nic me neboli.dalsi ms mam dostat za 8 dni.muze se jednat o uhnizdovani?je mi jasne ze na test je jeste brzo.jelikoz se snazime o mimisko tak uz jsem zoufala...dekuju moc za rady
@michelka01 může být , k uhnízdění dochází 5-10 dpo 😉 Tak hodně štěstí 🙂
@misula29 dekuju snad to konecn vyjde.
@mandala no ja si nejsem tou ovulaci moc jista.jelikoz ji nehlidam tak jsem si ji zpetne vypocitala na kalkulacce na netu.mam totiz cykly trochu nepravidelne.nekdy 30 dni a nekdy az 38dni,ale podle posledni 33 dni mi to vyslo na 3.2.
@michelka01 Může být 😉 A já bych klidně i zkusila testnout,já našla prvního ducha právě 8 dní před očekávanou ms 😉 Není to sice časté,ale klidně může už být pozitivní.Přeji hodně štěstí aby to vyšlo 😉
@ronyx ja se pra e bojim ted testovat.at zase nejsem zklamana 😒 ale stejne myslim ze to nevydrzim.jaky jsi mela test?
@michelka01 Měla jsem Dr.Max takhle vypadaly moje testy.Testovala jsem co dva dny a v den očekávané ms už jsem měla pořádnou dálnici,viz foto 🙂
@ronyx pekne.gratuluju.ty dr.max jsou 25?ja mam doma uz mesic koupeny Benu 10...asi mi to neda zitra se testnu.miminko si moc prejeme.jsemn i po lararce tak snad se zadari
@michelka01 Dr.Max je 10 🙂 Takže by měl být vidět fakt brzy,tak držím pěsti aby to vyšlo 😉
@ronyx aha...dekuju pak dam vedet jak jsem dopadla
@ronyx tak TT zatim negativni.porad slabe krvaceni.a zacalo me pobolivat v bodbrisku.tak bud se ta potvora rozjede driv nebo se zkusim testnout pozdeji.nebo je zase neco spatne ☹
@michelka01 nic si z toho nedělej , mám to stejně ms očekávám cca v neděli a pořád pošpiňuju, sice to není krev jako krev ,ale cosik to je co normálně nemívám 😒
@michelka01 ja to mívám taky a je to ovulační krev. Bylo mi to tak řečeno a řekli mi to už 3 lékaři. A je to i pravda. Vždy pak mám ovulaci.
@nowe no tak v mém případe to byla bohužel mrska.rozjela se nakonec 11.2. Týden před termínem.ale porad jsem nepochopila to spineni od 6.2.
Ahoj holky, chtela bych se zeptat. Ve stredu mi v praci zacalo byt chvilema spatne od zaludku a vecer jsem zjistil, kdyz jsem byla na toalete po utreni papire ze tmave hnede spinim.Ve ctvrtek to pokracovalo, ale bylo mi jeste hure nez predesly den, stale spinim. V patek uz mi to bylo o neco lepsi, stale spinim. Dneska je mi normalne, stale spinim.S pritelem jsme meli nechraneny styk minulou sobotu 16.5. Jinak od ledna jsem nemela MS. Myslite si ze muze jit o uhnizdovani nebo to muze byt nejaka hormonalni porucha?
Dobry den chci se zeptat z manzelem se dlouho snazime o miminko, ale předevčírem tupá bolest pod bříšku večer, ale rano jsem začala mit hnědý výtok nikdy jsem to neměla dnes trošku krve a zas hnědý výtok ale dnes bolení na právě straně někdy nevim jak si mam sednout jak to boli do ms.9dnu .vždy to dostanu ze zacnu krvácet myslíte ze to může byt uhnizdovani?. Na test asi jeste brzo nechci se nejak klamat děkuji a promiňte za ty chyby děkuji
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Dle mě je brzy, myslím, že se uvádí , že k uhnízdování dochází 7. - 10 . den po oplodnění. Ale třeba se pletu. 😉