Od rána mám takový divný pocit v podbřišku a je mě trochu nevolno. Nevím jak to.popsat,je to takový zvláštní pocit.
Vím že je asi brzo..i přesto jsem zvědavá jestli to taky tak někdo měl? Nebo něco podobného?
Jsem dnes 8 dni po ovulaci 🙂
Mám zítra zkusit test nebo ještě vyčkat? 🙂
Počkala bych do datumu Ms ...
Počkej do termínu MS.
Děkuji za odpovědi, počkám tedy 🙂
Ahojky holky , neskutečně mě bolí záda v kříži jsem momentálně v prvním trimestru ale ta bolest je masakr přijde mi že absolutně nic nepomáhá.....nějaký rady? Bolesti mám aj v leže takže toho moc nenaspím
@carolinam89 je to normální.. me pri prvním těhotenství pomáhalo plavání, chodila jsem na hodinu 2-3 tydne. To bylo super. Btw taky jsem těhotná a taky teď nespím 😄 me teď píchá mezi brichem a stehnem, jak povolují vazy.
@felis zas u plavání se bojím aby nevznikla nějaká infekce z těch veřejných bazénu. Mmch nějaký typy a rady jak přežít toto období pro prvorodičku? Budu ráda 😁☺️
Moc gratuluji ted jena aby bylo vše v pořádku jen doporucuji jestli jsi poprve tehotna tak si zajdi na krev a za cca 3 dny znovu - hcg se musí zdvojnásobovat za 2-3 dny aby to bylo správně prosperující těhu jakmile dosáhne hcg hodnoty větší jak 500 hcg tak teprve jde něco vidět na přesnějších - jinak krásně je vidét už od 1000 hcg vždy na uz váček v děloze 🙂 , přeji tobě a mimískovi ať vše vyjde jak má 😉
Jinak asi jsi citlivější na své procesy v těle já jsem také citlivější člověk - moc lidí mi to nevéří ale poznám i kdy ovuluju a na který vaječník , své tři těhotenství jsem také vytušila už od 9 dne po oplození ale testy potvrdily pořádně až 14 dpo , teď jsem dokonce poznala že i potrácím testy pozitivní a vše v pořádku ale prostě jsem se ráno vzbudila a cítila jsem že je něco špatně a zě nejsem těhu a začala mi od toho dne slábnout čárka na testu a za 4 dny silné krvácení takže věřím že né vždy je to vsugerované ale některé ženy jsou prostě citlivější na projevy vlastního těla.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
Je brzy, testuj, až když nepřijde MS. Vyhneš se zklamání, když biochemické odejde s MS. Na pocity nedej, bývají vsugerované.