Může to být těhu?

adelaide88
15. bře 2016

Ahoj holky, taky čekám, ale nějak cítím pár změn oproti minulým cyklům. Dle aplikace OvuView jsme se snažili přesně v den OVU, kterou mi aplikace vypočítala na 3. března, snad tomu odpovídají i ty teploty, i když jsem začala měřit až tak v půlce, protože jsem měla rozbitý teploměr a koupila až kolem ovulace...Mrcha má přijít každým dnem, ale BT ráno pořád 37, dole pocit vlhka, hlen do bíla, po ovulaci hodně hrudkovitý, ted už trochu méně...včera čípek už mi přišel dole, tvrdší a prodloužený a dneska ráno šmatám a skoro nenacházím.. 😕 přijde mi jak kdyby se vrátil nahoru a zase trochu změknul, což teda moc nevím co to znamená...minulý cyklus jsem už na kraji čípku tak 3 dny před měla vždy už kapku krve, když jsem vytáhla prstík, teď sněhobílo a jen ten bílý hlen...jinak se mi i po ovulaci spustilo nachlazení (prý to někdy bývá...), ale blbě mi není, jako že bych se měla cítit nemocně, tělesná teplota 35,8...zatím nechci dělat test, minulý měsíc sem jich dělala asi 5 a pak přišla mrcha, takže čekám co to dá... 😉

bajana
15. bře 2016

No myslim ze sa v tom aj v sebe prilis vrtas....ked nepride MS, urob si test. BT sa drzi hore az do MS, takze to o nicom nevypoveda.

A k otazke: nechraneny styk = mozne tehotenstvo. Vsetko dalsie su len dohady.

zlatickon
Odpověď byla odstraněná
Zobraz

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru