Ahoj,moc prosim o info. Moc se v tom nevyznam. MS mavam cca pravidelnu, ccs 31dnovy cyklus +-3dny. Dnes je to 29 dnu dozadu, kdy byl sex uplne nechraneny (ejakulat ve mne) a 23 dnu po prerus.sexu, pak uz sex nebyl. Mesicky maji 8dnu spozdeni. Test vcera vecer ale total negativni. Podbrisek mne boli tyden aj pul. Pnuti. Dnes mi je teda od rana i zle od zaludku. To uz tehotna byt nemuzu pokud tolik dnu po sexu je test negativni ne? Nebo tam sance je?Prosim o nazor.Dekuji
Diky holky. No mne se zda ze by se to proste ukazalo uz od toho sexu je to spousta dnu, ze by tam.musel byt minimalne duch. Nu jeste pockam. Cysty se fakt bojim :(
Ahoj jsem nejaka na vážkách jelikož už to skoro 3 neděle, měsíc nemám, zkouším testy,blbě mi není jen citlivé bradavky unavená náladová a sezeru na co přijdu testy negativní na jednom mám pocit nepatrný duch
Ahoj, vůbec z toho svého grafu nejsem moudrá, začala jsem spinit v sobotu a lehce krev, ale bez poklesu teploty, vždy mi klesne před MS až na 36 a teď se pořád držela nahoře, dneska spadla, ale test taky negativní... Psaly by jste teda tu slabou MS i bez poklesu? Nějak nevím jestli to mám nechat mimo menses, nebo zapsat jako MS.
Tehu test bych delala rozhodne z ranni moci
Ahoj devcata taky bych vas poprosila o nazor...i kdyz asi zbytecny a trapny ale...absolutne nehlidam ovulaci nemeri BT a o mimco se snazime od rijna.Ted je to 6 tyden od ,,plodneho tydne dle
mobilni aplikace''.Dubnova MS byla celkem podivna.Rikam dubnova protoze MS mam vzdy na prelomu mesicu...26-27.3 jsem mela hnede spineni.28.3.naprosto nic...Cisto ani kapka.MS prisla 29.3-2.3.byla takova normalni...Od te doby me boli v podbrisku...desne..Jako by menstruacni bolest..Podbrisek mi prijde tezky jakobych tam mela kamen..Dalsi plodne obdobi dle vypoctu je 13-.4.-19.4.ovulace 18.4.ale rikam dle kalendare.Celej tejden neskutecna menstruacni bolest v podbrisku.Zkousela sem ovu testy...cely tyden ani carka a ve ctvrtek 16.4. vysel ovu test pozitivni ale rekla bych ze ne uplne jednoznacne.Potom sem mi na vikend ulevilo.Od vcerejska zase cejtim tahani v podbrisku.Mota se mi hlava nemam chut k jidlu a boli me od zaludku ale na zvraceni to neni...porad bych jen spala.tehu test projistotu udelan 15.4.protoze pracuji v DS a chtela sem mit jistotu ze muzu normalne pracovat bez omezeni.Byl negativni tudiz tehotenstvi vylucuju protoze kdybych byla uz by bylo na 100% neco videt.Doktor me bohuzel vzhledem k situaci nevezme...Objednal me az nekdy na kveten.1.5. cekam MS...Mate zkusenosti s tim zda by to mohla byt cysta?porad se bojim toho nejhorsiho protoze v rodine mame gynekologicke problemy...ty bolesti nejsou nejak katastroficke...proste menstruacni silna bolest..nevim kam napsat tak kdyby se sem muj dotaz nehodil omlouvam se
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.
TT není nikdy 100%...Zkusila bych jinou značku a když do 2týdnu ms nepřijde, tak bych vyrazila k lékaři.